voor leonard

Twee maanden oud is hij, de schattigste baby ever. Leonard, broer van drie andere broers, met bruine haren als de manen van een leeuw, een gouden geboortekaartje en wild verpakte suikerbonen. 
Dat vroeg om een kadootje!

babyjasje Leonard (hanging)


Ik weet niet hoe vaak ik dit jasje uit Zo Geknipt 1 al maakte, de meesten haalden de blog niet, maar ondertussen zit zo eentje op anderhalf uur in mekaar. Ik vind dat zalig: naaien uit het hoofd, in een beperkte tijdspanne, en toch een allerschattigst resultaat.

babyjasje Leonard (collage2)


Ik herinner me nog perfect de eerste keer dat ik deze stof zag. Dat was bij haar, twee jaar geleden, in een jasje voor haar Astor. Instant love was het, zo mooi! Maar ik haalde ze nooit in huis, wegens geen idee wat ermee aan te moeten vangen. Tot ik een maand geleden dus Leonards geboortesuiker zag. Dit was mijn kans! Ik snelde naar Georgette en kocht.

babyjasje Leonard (collage1)


En zo heeft Leonard een jasje om de komende winter te trotseren. Wild en warm.

babyjasje Leonard(stof bij Georgette)

31 gedachten aan “voor leonard”

  1. Prachtig!! Dit jasje is bij mij ook een favoriet geboortekado, maar ik heb toch nog iets meer tijd dan 1,5u nodig om het in elkaar te zetten. ?

  2. Dat stofje siert ook mijn kast. En ik durf niet knippen 🙂
    Wel een heel tof stoer jasje! En dubbel voordeel: als jasje kan zijn mama er elke dag naar kijken!

  3. Die baby is een lucky bastard! En zijn mama en papa ook, want die mogen daarmee pronken :-)!

  4. Mooi zeg! Lijkt me moeilijk knippen in zo'n ontzettend mooi stofje. Heerlijk jasje!

  5. Knap! En dat in anderhalf uur, wow! Ik wou dit als zomerjasje maken, maar weet nog niet zeker welke voering ik dan best gebruik. Zou nicky velours niet nog te warm zijn?

  6. Zo tof. Ik maakte ook juist een jasje in die stof en koesterde de stof net zo lang als jij. Een plezier om nu steeds dat jasje aan te doen bij mijn kleine tijger. Mooi cadeau!

  7. Mooi! Ik heb de stof ook liggen, zou een Theo met lange mouwen moeten worden, dus ik heb nog een paar maanden 😉

Reacties zijn gesloten.