niet-meer-zo-kleine meisjes

Meisjes. Het is me wat. Optutten, leuke kleren, hoge hakken van mama.
Maar vraag ze niet om te douchen want dan krijg je gezucht.
Zo gaat dat hier toch.

Echte meisjes lakken wél hun nagels. Elke dag als het kon. Dus maakte ik nog eens de eerder erg gesmaakte manicure wallet van Noodlehead. Een echte voltreffer voor wie een tof verjaardagskadootje wil maken voor een niet-meer-zo-klein meisje.

manicure wallet


Een gratis patroon, dat je zo à-la-minute kan downloaden als je wil. Of als de deadline heel erg nadert. Ervaringsdeskundige, ik.

manicure wallet (closed)
manicure wallet (collage)

Dat het kadootje altijd met een grote glimlach onthaald wordt hoef ik jullie niet te vertellen. En dat het gewoon ook een leuk projectje om te maken is ook niet, toch?

manicure wallet (open)


Ideaal trouwens om wat stofrestjes weg te werken.
Verbazend hoe schoon Petit Pan en Atelier Brunette combineren…

manicure wallet (collage1)

25 gedachten aan “niet-meer-zo-kleine meisjes”

 1. Mooi cadeau! Staat hier nog steeds op het ooit-te-maken lijstje. Voor de dochter haar verjaardag zou dat wel super zijn!
  En ja, hier ook steeds gezucht bij de douchevraag 😉

 2. Ik dacht dat het wassen alleen een probleem bij jongens was. Ze willen er nooit in maar als ze erin zitten dan duurt het uren.

 3. Die Fransen combineren inderdaad perfect! Ik zou het geduld niet hebben voor nagellaktasjes, maar ik begrijp helemaal dat die meisjes dat geweldig vinden!

 4. Kan me voorstellen dat dit de dochter blij maakt! En een mooie stoffencombi, zeg! Is het makkelijk te naaien?

  1. Het zijn veel patroondelen (zelf te tekenen) en de maten zijn in inches… Eens je die hebt omgezet gaat het naaien vanzelf, want moeilijk is het echt niet.

 5. Ik weet nog dat je de vorige keer dit manicure etuitje postte en ik toen al vond van "oh, dat is iets origineels om eens te geven op een tienerverjaardag", en kijk … het is er sindsdien hier nog altijd niet van gekomen. Dit is er alvast weer een heel mooitje !

 6. Dit is zo iets waarvan ik altijd denk: ik doe eens van bandwerkje zodat ik er veel heb klaar liggen voor als… Maar dat blijkt er nooit van te komen precies 😀
  Schoontje dit!

 7. Een knaller van een cadeau! Ik maakte het ooit voor mijn oudste, ze gebruikt het nog steeds. Inderdaad verrassende combinatie.

 8. Een knaller van een cadeau! Ik maakte het ooit voor mijn oudste, ze gebruikt het nog steeds. Inderdaad verrassende combinatie.

 9. Je eerste zinnen … zijn hier gedeeltelijk herkenbaar (van dat douchen …), toevallig het gespreksonderwerp gisteren onder de collega's. Naar het schijnt kan dat op slag veranderen als ze verliefd zijn 😉 dan zijn ze niet meer van onder de douche weg te slaan.
  Jouw tasje zal ik direct gaan pinnen, ik denk dat dat hier een volgende fase wordt!

Reacties zijn gesloten.