het boek van de zuster

Annelies aka De Zuster Van schreef een boek. Een tassenboek! 
Ergens in november namen een tiental testers de patronen onder handen. Ik wilde ze wel allemaal maken, maar gelukkig won mijn verstand het van mijn goesting en besefte ik al gauw dat 1 model uittesten al meer dan genoeg was op dat moment.

lili - de tas van annelies


Ik koos Lili. En maakte een large en een small versie.

lili large (collage2)

lili large (inside)

Voor de Lili Large ging ik voor streepjes en blauw. Petroleumblauw, dat matcht zo mooi met zwart en wit. De tas heeft een binnenzak met een rits. Het patroon zit eenvoudig maar toch niet simpel in elkaar. Does that make sense? Geen gewone tote bag dus, maar met wat foliekes. Hij is top, die tas, ik gebruik hem veelvuldig, vanaf dag één al.

lili large (collage)


De Lili Small kreeg een zwart-wit uitvoering met paarse binnenkant. Perfect als lunchtasje, of voor kleine meisjes. I love it!

lili small (book)


De Tas van Annelies ligt sinds deze week in de winkel. Het is een prachtboek, eerlijk waar. Met fijne tassenpatronen die net dat ietsje meer bieden, en voor ieder wat wils.

lili small (collage)


Dus snel naar die boekhandel, je krijgt er géén spijt van!
(stoffen bij Pauli – Ikea – Stof2000 – Georgette)

32 gedachten aan “het boek van de zuster”

  1. Eerlijk, ligt het boek al in de winkel? Dan geef ik mezelf nog een verjaardagskado (dat mag toch hé 😉 Wat een mooie tas, inderdaad, ziet er gewoon simpel uit met dat extraatje meer! Knap Eva!

  2. Mijn favoriete stoffen combinaties (al ooit eens een paar in zelefde combi gemaakt;-))
    De model spreekt mij ook aan! Ik hou van grote tassen!

  3. Heel hippe tassen! En ook heel leuke stofjes die je gekozen hebt. Vooral die met streepjes en petroleum blauw valt erg in de smaak bij mij (maar ja, ik ben dan ook dol op alles met streepjes en de kleur petroleum blauw haha 🙂 ).

  4. Ik ben een leek als het op tassenmakerij aankomt, en ondanks de pracht van de patronen ligt Mijn Tas hier nog steeds ongebruikt. Maar foto's als deze doen mij zin krijgen in een tassendoop!

Reacties zijn gesloten.