paapii pj’s

Ik ben er bijna door, door het verwerken en schrijven over de vergissingen van de laatste maanden. Na het kopen van stof in de foute print (of toch in combinatie met de Zoon) en het bestellen van de verkeerde hoeveelheid jersey gaan we het vandaag hebben over het aanschaffen van gewone tricot in plaats van de sweaterversie. Ik leer het nooit.

paapii piyama (close-up)


Bij haar zag ik een toffe sweater verschijnen, in een print die zowel mijzelf als de Zoon wel kon bekoren. Hard zoeken moest ik niet, want PaaPii is hot. Dat ik in mijn haast gewone tricot bestelde in plaats van sweaterstof zag ik pas toen het pakje werd geleverd. En een sweater uit gewone tricot, dat is het niet.
De stof bleef liggen.
En liggen.
Tot ik op een avond de te korte broekspijpen van een pyjama opmerkte. Ik kocht bijpassende effen tricot en ging aan de slag.

paapii piyama (sweater)

De Leather Sweater uit La Maison Victor werd het bovenstuk.

paapii piyama (collage1)

En de losse broek uit SVDHZ 2 bleek perfect voor de onderkant.

paapii piyama


Voor de halsboord gebruikte ik zwarte boordstof, die naar mijn smaak wat te breed uitviel. Volgende keer pas ik dat aan.

paapii piyama (collage)Comfortabele PaaPii pj’s, het resultaat van nog maar eens een foute aankoop. Het kon erger.


(tricot bij Studio Saartje – effen tricot bij Pauli)

34 gedachten aan “paapii pj’s”

  1. Leuk! Ik vind het toch ook gewoon een cool shirt hoor en het is een schitterende pj natuurlijk, maar hier zou die ook prima naar school zijn gegaan, maar mijn zoon is 5 dus misschien maakt dat verschil.

  2. Ooh, die fout heb ik ook al duizend keer gemaakt… Maar pyjama's maken is wel een goed idee (zeker zo'n schone!)! Ik ga mijn tricot-hoopje nog eens bezien :).

  3. wat een fijne PJ! En oh ja, ik herken dat, ik poef dat in een winkelmandje en kijk niet eens wat het precies is om dan teleurgesteld dat pakje open te doen 😀

  4. Wat een heerlijke PJ! Volgens mij staat jouw zoon hier kei goed mee.
    Ik maakte enkele weken terug ook een heerlijke pyjama voor Tuur. En gebruikte daarvoor ook de leather sweater, want die lag nu eenmaal al uitgetekend klaar. Soms mag het ook gewoon snel gaan.

  5. grappig, ik heb dezelfde stof in de grijze versie liggen, en dezelfde vergissing gemaakt. En toeval of niet, ik ben al even op zoek naar bijpassende tricot voor… jawel… een pyama voor de zoon! Goed plan om het patroon van de leather sweater te gebruiken, dat ligt hier idd al geknipt klaar!

  6. Zeg dat wel dat het erger kon! Heel leuk. Je inspireert weeral, want de zonen vroegen hier deze week nog naar een nieuwe 'coole' pyjama!

  7. Hij is zonder twijfel de meest stijlvolle gast op pyjamafeestjes! En wat een goed idee om die leathersweater voor een pyjama te gebruiken. Moet ik onthouden! (An)

Reacties zijn gesloten.