party wear & mon depot

Mon Depot, ondertussen een welbekende in blogland, vroeg me om wat feestelijke spullen te naaien ter illustratie van hun website. Ok!, zei ik, en ging in overdrive bij het bedenken wat ik allemaal wel niet wilde maken.

mondepot - feestjurk (detail)

Dat er natuurlijk ook een fotoshoot bij zou horen, vergat ik. Ik vertoef liever achter de camera dan er voor, ik word er een beetje zenuwachtig van ook. Maar gelukkig was er een relaxte fotografe die me richtlijnen gaf. (Al weet ik tot vandaag nog steeds niet goed hoe ‘kleine zwoele lachjes’ er horen uit te zien…) Bovendien ging de shoot door in één van mijn favoriete winkels van Antwerpen: HAY!

mondepot - feestjurk (close)

De jurk dan, want daar gaat het tenslotte om!

Een retro polyester tricot van Mis-En-Plis, ik was meteen verkocht. Hij valt soepel, de kleuren zijn mooi en het verwerkt gemakkelijk. Ik tekende een simpel, recht patroon met aangeknipte mouwen.

mondepot - feestjurk

Als afwerking van de halslijn gebruikte ik een dubbelgevouwen kanten lintje.

mondepot - feestjurk (sitting1


De rug sneed ik extra diep uit, om het feestgehalte van de jurk in de verf te zetten.

mondepot - feestjurk (back)


En ja, foto’s mét hoofd deze keer. Ik kreeg het niet over mijn hart de mooie foto’s van Frieda te verknippen. Ik kan ermee leven. 🙂

mondepot - feestjurk (sitting2)

mondepot - feestjurk1(stof bij Mon Depot – foto’s door Frieda Van Hauwaert)

42 gedachten aan “party wear & mon depot”

  1. Kleine zwoele lachjes… Ik lig hier dubbel!!
    Prachtige stof gekozen, en de jurk staat je supergoed. Mission accomplished zou ik zo zeggen 🙂

  2. He, aangenaam kennis te maken! Nu kan ik ook een gezicht bij je plaatsen 😉
    En dat ziet er dus heel goed uit hoor, meer van dat …

  3. Herkenbaar om liever achter de camera te staan. Maar toch leuk om lijf met hoofd te zien. En een super mooie jurk!

Reacties zijn gesloten.