2 x la maison victor

La Maison Victor. Het magazine dat ik jullie al lang niet meer moet voorstellen. Het magazine met hits als de Sunny Pants, de Ally jumpsuit en de Gig jurk. Ook ik doorblader het graag, en maakte eerder al een soort van Harlequin jurk. Met succes trouwens.

Deze week maakte ik de Gig in een soepelvallende stof die ik meebracht van het Stoffenspektakel. Ik viel voor de romantische print van geschilderde bloemen en zag er meteen een nazomerjurk in.

gig dress

gig dress (+ jacket)gig dress (back)

Ik verlengde de jurk wel met 8 cm, oorspronkelijk is ze nogal kort. Te kort om decent te zijn eens je de 40 al even gepasseerd bent. Enfin, da’s mijn mening.

gig dress (detail)gig dress (collage)

En! Er is nog extra leuk nieuws:

La Maison Victor organiseert op 20 en 21 september een grootse DIY Fashion Fair in de Ethias Arena van Hasselt. Een fair met een creatieve markt (met o.a. Bambiblauw, Liel, Annamarieke, Mon Depot,  Georgette en vele anderen), workshops, demo’s, een academie met lezingen en animaties. Een event waar ik nù al naar uitkijk. Alle info vind je hier.

Ik mag maar liefst 2 x 2 tickets weggeven voor 2 van mijn volgers en hun vriendin. Wil je graag een gratis toegangsticket voor deze fantastische fair winnen, laat dan hieronder een berichtje achter voor 1 september. Het tweede duoticket geef ik weg op mijn FB-pagina, dus waag gerust ook daar je kans.

Veel succes, en misschien zien we mekaar wel op de fair!

88 gedachten aan “2 x la maison victor”

 1. Wauw prachige jurk! stiekem jaloers want heb me er nog niet aan durven wagen..
  en over de diy fashion fair: die datum staat al eeuwen in mijn agenda genoteerd! Daar wil ik gewoon supergraag bijzijn!

 2. dat kleedje staat je zalig! En ik schreef het net bij Khadetjes! Hoe tof het ook zou zijn jou eens irl te ontmoeten, ik geraak niet in Hasselt die dagen! Zo jammer zeg!

 3. Mooi! Heb je nog een extra neepje in de voorkant gegeven? Ofwel heb ik het volledig verkeerd gedaan met mijn gig jurk 🙂 Ik doe ook graag mee voor het ticket! Het staat al in dikke letters in mijn agenda

  1. Nee, geen neepjes hier. Ik deed gewoon helemaal wat het patroon voorschrijft alleen gebruikte ik nergens elastiek en rimpelde ik gewoon alles.

  2. Even een vraagje ivm dat rimpelen. Omdat ik elastiek op mijn vel niet zo'n leuk gevoel vind, heb ik jouw tip gevolgd en gerimpeld. Maar hoe weet je hoeveel je moet rimpelen ?

 4. zo een dagje Ethias arena zie ik wel zitten. Op het programma staan verschillende leuke workshops die mij wel aanspreken. Ik doe dus graag mee.

 5. Oh, samen met de (naai)dochter gaan! Wat zou dat leuk zijn. Ik ben kandidaat om al dat moois te zien 🙂

 6. Dit moet met voorsprong de mooiste Gig-versie zijn die ik al zag in blogland! In LMV had ik het model eigenlijk wat afgeschreven – niet mijn ding – maar jij hebt absoluut het tegendeel bewezen.

 7. Jij zal scoren in september als meest hippe leraar! Dit jurkje was me nog niet opgevallen (ben er dan ook even uit geweest), zal het eens moeten opzoeken.
  En ja, tel mij maar mee voor een ticket! Zal daar wel een gaat je voor maken in die drukke septembermaand.

 8. Oh, wil graag meedoen voor een ticket naar de DIY fashion fair! Als Limburgse krijg je nauwelijks de kans om even binnen te springen in de schatkamers van Bambiblauw, Mon Depot, en co….dus graag!
  Proficiat met je geslaagde GIG! Echt tof!

 9. Eigenlijk heb ik het te druk. Eigenlijk beet de e-mail die ik gisteren ontving al in mijn been om niet snel tickets te bestellen… ik besloot dat als ik tickets win, dan ga ik, win ik ze niet, verbouw ik verder. Dus waag ik overal mijn kans.
  Btw mooi jurkje, het is mij niet opgevallen in het magazine maar als ik het zo bij jou zie, wil ik het ook wel maken.

 10. Een gig die mij overtuigd dat ik er ook één nodig heb en dat hij kort uitvalt, tja, dat had ik ook al willen merken. En ja, ik kan wel in Hasselt geraken, dus ik doe graag mee

 11. Ik ben zowiezo van plan te gaan of ik nu win of niet, al die activiteiten op de kalender spreken me enorm aan! 🙂 Maar waag toch mijn kans op het duo-ticket, zo spaar ik toch extra eurootjes uit om daar binnen meer op te doen 🙂

 12. Prachtig jurkje! Ik wil zowiezo ook naar de fair, dus mocht ik een duoticket winnen dan kan ik mijn vriendin meevragen en dan kunnen we daar ons gang eens goed gaan! 🙂

 13. Ik heb het ook al in mijn agenda staan, dus met een duo-ticket raken we er zeker!!!
  Helemaal fan van jouw versie van de Gig-jurk, ik denk dat ik ook ga voor de "lange" versie 🙂

 14. oh, ik vind je jurk SUPERGIGMOOI! Een mooi voorbeeld van hoe complementair stof en patroon kunnen zijn! De jouwe is echt prachtig. Deze ga ik ook eens maken.
  En ja,… als limburgse wil ik zooooo graag naar die fair gaan!! Dus als je onschuldige hand mijn kant op kan….. WOOHOO!!

 15. Mooie versie! Ik ga zeker naar de fair, kan zelfs met de fiets. Nog geen tickets besteld dus zeker welkom. Kan ik weer een extra metertje stof kopen;)

 16. Heel leuk jurkje!misschien toch eens aan wagen! Die 2 kaartjes zie ik helemaal zitten! Me time op z'n best!

 17. 'Sjieke dinges'! Ik kan altijd veel inspiratie vinden op jou blog! Slijm slijm… 🙂 nee, echt serieus!
  Bij deze wil ik ook graag meedoen en hoop ik om een duoticket te winnen! x

 18. Ik heb al zoveel positieve verhalen gelezen over La Maison Victor, dat ik vol ongeduld uitkijk naar het volgende nummer dat in september uitkomt. De DIY Faision Fair stond al met stip in de agenda. Maar iets winnen is altijd leuk.

 19. Hele mooie jurk! Ik ga passen voor de tickets, want wij vieren dat weekend de verjaardag van de zoon mét mijn zus die dan terug in het land is!

 20. Echt een mooi kleedje. Ik hoop dat ik het ooit ook eens aandurf om een kleedje te maken. Ik wil trouwens heel graag naar de Fashion Fair gaan, dus ik doe graag mee voor de tickets. 🙂

 21. ohhh, die tickets had ik graag gewonnen, met 2 kids en een man die zelfstandig is en dus niet veel thuis is heb je af en toe eens nood aan een dagje voor jezelf (met een vriendin) en dan is dit ideaal!!!
  btw heel leuk kleedje!

 22. Super mooi kleedje! Zou graag meedingen met het ticket ideaal om mijn beste vriendin die teveel dingen moet doen en te weinig tijd heeft weer de naaikriebels te bezorgen en samen een workshopje te doen en nadien stof kopen om onze naaiavonden nu echt eens door te laten gaan 😉

 23. Dat weekend staat al genoteerd in mijn agenda. En wie weet kan ik wel 2 dagen gaan als ik de kaarten hier zou winnen… Heel mooi kleedje trouwens !!

 24. Ik waag heel graag mijn kans voor de tickets, ik heb al verschrikkelijk veel zin in die beurs!
  knap kleedje maakte je, die staat hier ook nog op de planning…

  (madebyelke.blogspot.be)

 25. Ik ben kei-jaloers op uw kleedje joh! Wat een prachtstuk. En ja zet mijn naam maar op de ticketlijst, ik duim alvast.

 26. Super mooi! Vind het goed gelukt! Ook verliefdop je stofje!
  Staat je goed. Misschien moet ik hem ook nog eens maken en dan ineens ook verlengen,
  Maar eerst ga ik het zwarte kleedje proberen 🙂
  De ticketjes wil ik wel winnen! Grote lmv fan! 🙂

 27. Ik zou heel graag gaan, dus ik waag mijn kans! 🙂
  Mooi jurkje trouwens! Ik heb al zoveel getwijfeld of het iets voor mij zou zijn of niet. Hoe meer exemplaren ik zie, hoe leuker ik het eigenlijk vind. En inderdaad, ik zou het ook wel wat langer maken.

 28. Het magazine ken ik nog niet, maar ik zal het zeker eens moeten gaan opzoeken, gezien al het moois wat ik zie verschijnen. Op de beurs zal het zeker te vinden zijn, dus ik waag een gokje bij je voor de tickets.

  Groetjes Esther

 29. A fair, in my hometown! Eindelijk eens iets korter bij huis. Dus geen twijfel mogelijk – ik ga! En dus ding ik mee naar een ticket bij jou.

 30. "too short to be decent after 40" hahaha i love it! the dress looks fab on you! and i agree with your previous commentor – with legs like that, you could totally pull off shorter. and should. 😉

 31. Zooo leuk lijkt me dat, de workshops, de lezingen, daten met medebloggers, great!
  Dus ik doe graag mee!!
  Heel mooi jurkje trouwens dat je gemaakt hebt! Love het stofje!

 32. Ook hier waag ik een kansje voor die leuke beursinkom!De datum staat al genoteerd.Zouden we als bloggers niet een naamkaartje opspelden want als ik dat zo lees hier en op andere blogs dan gaat het daar druk worden 😉 Voor ik het weet sta ik naast jou of ….

 33. Prachtig kleedje! En wat een geweldige botten!!!!
  Ze zijn (gezien de blogpostdatum) al drie jaar oud, maar soms enige tips in welke winkel ze toen te scoren waren???
  Hopelijk op zoek naar zo'n paar, maar nog niets naar mijn zin gevonden. En een derde keer op rij hetzelfde paar 'cowboyboots' kopen, vind ik er precies over 😉

  1. Dankje Flavie, die botten zijn inderdaad al een hele tijd oud… Op het moment van de blogpost had ik ze zelfs al vele jaren en geen idee meer waar ik ze toen kocht, sorry.

Reacties zijn gesloten.