mama en dochter

Ik maakte twee tassen. Identiek, maar helemaal anders door de gebruikte stoffen. Eentje voor een mama, en eentje voor de dochter. Om te vermijden dat de dochter met haar tas gaat lopen. Goed gezien van die mama.
moeder-dochter

moeder-dochter (detail2)moeder-dochter (detail1)moeder-dochter (detail)


(geometrische en beige canvas bij Ikea – petrol canvas en bloemenstof bij Den Depot)


34 gedachten aan “mama en dochter”

  1. Wauw! Wat een prachtige tassen. Ik kocht de stof begin deze week ook bij ikea en ik ben er nu nog blijer mee na het zien van deze foto's.

    1. Ik tekende het zelf. Een beetje gebaseerd op een (verkleinde) Vink-tas maar wel met verzonken rits. De uitleg voor zo'n rits haalde ik uit Zo Geknipt.

  2. Super mooi! Heb hier net hetzelfde stofje klaarliggen om een tas voor mijn mama te maken. Ik word er alleen maar enthousiaster van als ik jou exemplaar zie passeren!

  3. Heel mooi! Mag ik es iets vragen: waar haal jij jouw labels? Ik zoek geweven labels die je dubbel kan plooien voor in de naad in te werken. Mijn huidig zijn niet overstrijkbaar (nièt interessant dus!!)

  4. Heel mooi! Ik wil van die Ikea stof al heel lang een Dorothy maken. Nu nog tijd vinden. Want de combinatie van de stof en een tast is echt super! M

Reacties zijn gesloten.