tussendoor – voor lars

Ondertussen is het al een week vakantie. Maar van naaien kwam bitter weinig in huis. Een schoolkamp zat daar voor iets tussen, en de opruim van een drukke juni-maand waarschijnlijk ook. Tussendoor moest er nog wel een babykadootje gemaakt worden. Voor Lars. En met graagte grijp ik dan terug naar mijn favorieten: een dekentje en bijpassende pampermand. Zonder tussenschot deze keer, omdat het snel moest gaan.

pampermand + dekentje (bird's eye)pampermand + dekentje (details)

pampermand voor larspampermand + dekentje voor larspampermand + dekentje (detail)
(stof en fleece bij Stoffenspektakel)

21 gedachten aan “tussendoor – voor lars”

  1. Zelfs in de rapte, toch een schoon resultaat! Blij dat ik niet alleen ben met een week vakantie achter de rug en 0 naaisels. šŸ™‚

    1. Deze keer gebruikte ik twee lagen : een Vlieseline H250 Ʃn H630, gewoon omdat dat het enige was dat ik in huis had. Uit ervaring weet ik dat allƩƩn een laag H630 eigenlijk te min is, de mand blijft dan alleen gevuld mooi staan. Wat ideaal is (en dat gebruikte ik bij de vorige) is ƩƩn laag Decovil 1 Light, dat is Ʃcht stevig. En waarschijnlijk (maar nog niet geprobeerd) werkt ƩƩn laag H640 ook prima.

  2. mooi jong! Had ik ook graag gekregen vorig jaar in de plek van die lelijke jeans-salopet, die volgens mij al gedragen was ook… Wat sommige mensen durven geven eh šŸ™‚ Maar dit zou dus zeer enthousiast onthaald zijn!

  3. In de rapte, en toch maar weer hĆ©Ć©l mooi combinatie van stofjes en super afgewerkt… schoon schoon!

Reacties zijn gesloten.