tussendoor – voor lars

Ondertussen is het al een week vakantie. Maar van naaien kwam bitter weinig in huis. Een schoolkamp zat daar voor iets tussen, en de opruim van een drukke juni-maand waarschijnlijk ook. Tussendoor moest er nog wel een babykadootje gemaakt worden. Voor Lars. En met graagte grijp ik dan terug naar mijn favorieten: een dekentje en bijpassende pampermand. Zonder tussenschot deze keer, omdat het snel moest gaan.

pampermand + dekentje (bird's eye)pampermand + dekentje (details)

pampermand voor larspampermand + dekentje voor larspampermand + dekentje (detail)
(stof en fleece bij Stoffenspektakel)

21 gedachten over “tussendoor – voor lars”

    1. Deze keer gebruikte ik twee lagen : een Vlieseline H250 én H630, gewoon omdat dat het enige was dat ik in huis had. Uit ervaring weet ik dat alléén een laag H630 eigenlijk te min is, de mand blijft dan alleen gevuld mooi staan. Wat ideaal is (en dat gebruikte ik bij de vorige) is één laag Decovil 1 Light, dat is écht stevig. En waarschijnlijk (maar nog niet geprobeerd) werkt één laag H640 ook prima.

  1. mooi jong! Had ik ook graag gekregen vorig jaar in de plek van die lelijke jeans-salopet, die volgens mij al gedragen was ook… Wat sommige mensen durven geven eh 🙂 Maar dit zou dus zeer enthousiast onthaald zijn!

Reacties zijn gesloten.