voor elliott

Op vraag van Dochter 2 maakte ik voor haar vriendje een kussen voor zijn verjaardag. Een logeerkussen, leeskussen, meeneemkussen… hoe je het ook wil noemen.

full option logeerkussen

Ik maakte zulke kussens al vaker op een simpelere wijze, maar dit exemplaar noemen wij de Full Option versie. Paspel, twee opbergvakken, een derde met rits, geflockte onderdelen én een hangertje aan de rits: meer mogelijkheden zijn er volgens mij niet.

full option loggerkussen (detail2)full option logeerkussen (detail1)full option logeerkussen (detail)

Ik vroeg me af of er vraag is naar een tutorial voor zulke Full Option kussens. Want dan maak ik daar voor jullie graag eens werk van binnenkort.

full option logeerkussen (full)

32 gedachten aan “voor elliott”

 1. Dat vriendje moet wel heer erg goedgekeurd zijn door de mama! 😉
  Ik maakte onlangs een eerste 'leeskussen' en ben van plan dit ook te doen voor de kids om op reis mee te nemen. Een full-option? Laat maar komen!

 2. Doe maar een tutorial! Dit zijn echt perfecte kadootjes! En wederom: heel schoon gedaan!

 3. Laat die tutorial maar komen ? de vakantie is in zicht dus zou dan wel wat tijd moeten vinden… Moet idd wel een speciale vriend zijn

 4. Heel schoon kussen. Zo'n kussen staat al heel lang op mijn to-do-lijstje, maar ik zou niet weten hoe ik er aan moet beginnen, een tuto HEEL GRAAG

 5. Een heel leuk cadeau! Wie zou dat niet graag krijgen? En ja, laat de tutorial maar komen. Mag ik je wat vragen? Met welk programma voeg jij je goto's samen tot één en heel passende randje errond?

 6. Van mij mag je die tutorial maken dan kan ik het eens uit proberen om te maken want er is een baby'tje op komst en dan kan ik voor de grote broer en grote zus elk zo'n kussen maken!!

 7. Aangezien we héél binnenkort op reis vertrokken, zou het fijn zijn hier snel een tutorial te zien verschijnen 🙂

  1. Ja, die is leuk hè? Ik kocht de stof een jaar geleden op het stoffenspektakel in Eindhoven. Het is niet van een bepaald merk ofzo, dus geen idee waar je het nog zou kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.