summer is loading

Ananas = zomer.

En omdat ik zelf niet meer wegkom met een jurk uit deze ananasstof (en ook omdat mijn maat een beetje groter is dan het lapje van 75×100) maakte ik er nog maar eentje in miniformaat. Volgens het recept van Mieke.

tropische babyjurk

Er kwam een groene paspel in het voorpand.

babyjurk (detail - front)

Op de rug zette ik deze keer een knopenpad in plaats van een blinde rits. Handiger om aan te trekken naar het schijnt.

babyjurk (detail - back)

Geen foto’s op model wegens gebrek aan baby hier thuis. Maar kandidaten genoeg voor dit tropisch zomerjurkje!

(stof bij Veritas)

21 gedachten aan “summer is loading”

  1. Schoontje, alweer! Dat van die knopenpat kan ook wel kloppen, was wel zinnens dat bij een van volgende versies uit te testen, te fotograferen, en de tutorial verder aan te vullen, snel eens werk van maken šŸ™‚

  2. Volgens mij is summer al behoorlijk goed geladen, de Kempense thermometer klom alvast boven de 30Ā°C gisteren šŸ™‚ En wees maar zeker dat je hier snel een kandidaatje voor vindt, al lijkt de stof mij ook prachtig tegen de donkere velletjes van jouw dochters!

  3. S-c-h-i-t-t-e-r-e-n-d! Zo fris en stijlvol alweer! Ik ben jaloers op jouw neus voor mooie combinaties van stof en model!

    1. Deze middag werd ik aangenaam verrast door een superpakje in de brievenbus. Eva, je bent echt een mega-schat! Onze kleine spruit zal schitteren in jouw creatie (en het is in het echt -als dat al kon- nog mooier dan op de foto's… Zo knap afgewerkt!). Het zal afgedragen worden tot het letterlijk van haar kleine lijfje valt!

    2. Oh, zo blij dat je het leuk vindt! Ik maakte het in tweevoud, mijn metekindje draagt het andere. Ik hoop nu op een warme lente/zomer volgend jaar zodat jouw meisje er veel deugd aan zal hebben! Graag gedaan! x

  4. Oooooohhhhh, PRACH-TIG ! Heb me de stof ook onmiddellijk gekocht maar weet nog niet wat er mee te maken. Uw kleedje is de max !

Reacties zijn gesloten.