voor emma

Emma kreeg een nieuwe kamer en daar horen nieuwe kussens bij. Om op te chillen, want zo heet dat tegenwoordig. Aubergine en turkoois bleken de hoofdkleuren en toen Emma even neusde in mijn stoffenlades haalde ze er al heel snel Petit Pan uit. Perfect!

kussens voor emma (full)

Waar haar oog ook op viel was een patchwork-lapje dat ik langer geleden al maakte uit restjes. Restjes die te klein waren om veel mee aan te vangen, maar te mooi om weg te gooien. Ooit komt dat wel eens van pas, denk ik dan altijd. En kijk!

kussens voor emma (patchwork)

Twee kussens die verschillend zijn maar toch zo mooi bij mekaar passen, dat kan alleen maar Petit Pan zijn.

kussens voor emma (detail)(Petit Pan stoffen bij Hexagoon – effen stof en dikke paspel bij Den Depot)

24 gedachten aan “voor emma”

  1. Wauw, prachtig mooi! En petit pan maakt het dan niet ouderwets en iets voor bij m'n oma op de bank maar juist hartstikke hip! Die Emma heeft smaak ;-).

  2. Wat een goed idee om ook de allerkleinste restjes te bewaren!! Ik ben nog wel van het weg gooien maar nu ik dit gezien heb ga ik ook meer bewaren. De kussens zijn overigens prachtig geworden, je dochter kan hier heerlijk op chillen!

  3. Ik loop wat achter met lezen van berichten, dus een verlate reactie. Ik bewaar ook altijd alle restjes en ga dit idee zeker onthouden! En ja, hoe dat toch kan…. Petit pan matcht altijd!

Reacties zijn gesloten.