easter give-away

Of ze me nog eens wat stoffen mochten opsturen. Euh, ja.
En of ik daar dan iets Easter-related mee kon doen. Natuurlijk.

Net zoals voor Kerst kreeg ik ook nu een kadootje van Modes4u. En maakte ik daar twee slapende paaskonijnen van.

bunny softie (boy/girl)

Het is een jongens- en een meisjeskonijn. Meisjeskonijnen hebben lange wimpers. En een roze neus.

bunny softie (full2)

En mocht u twijfelen: hun achterkanten bieden houvast wat het geslacht betreft.

bunny softie (back)

Konijnen eten wortels als ze wakker zijn, dus die werden ook gefabriceerd. Volgens een simpele tutorial die ik ooit hier tegenkwam.


bunny softie (+ carrot)

Eรฉn konijn en zijn voer mag deze week met de paasklokken mee uw richting uit. Het wordt een snelle give-away dus, want woensdag doe ik hem of haar op de post. Het enige wat je moet doen is je voorkeur in een commentaar hieronder achterlaten : jongen of meisje? Morgen, klokslag 20u al, maak ik de winnaar bekend. Zo is het konijn tijdig bij u om nog in iemands paasmandje te belanden.

bunny softie (full)(alle stoffen bij Modes4u)

109 gedachten aan “easter give-away”

 1. Mah, zo lief, weer super gemaakt!! Ik heb al te grote kids voor deze leuke knuffels, dus deze keer doe ik niet mee.
  x

  1. Oh, gefeliciteerd, Mara! Als je wint zal ik het lot laten beslissen, laat ons zeggen dat dan dan misschien wel een teken kan zijn ๐Ÿ˜‰

 2. oooooh, zo cute ๐Ÿ™‚
  mijn dochtertje zou hier heel blij mee zijn denk ik, en dan kies ik voor het jongenskonijn, want heel binnenkort krijgt ze er echt een broertje bij

 3. In Italiaanse hotelkamers laden foto's nogal traag, dus ik vroeg mij op basis van de tekst al af hoe die geslachtsherkenning langs achter precies in zijn werk was gegaan. Brave gekleurde pomponnetjes though ๐Ÿ˜‰

 4. Zo'n pluisjes! Graag het meisjeskonijn voor mijn dochtertje, dat zou ze super vinden. Leuke give-away!

 5. Meisjeskonijn alsjeblief! Mijn buurmeisje van vier heeft net een echt konijntje gekregen. Dat wil ze maar al te graag mee in bed nemen om te slapen, met deze cutie zou het wรฉl mogen! Weer knap gedaan Eva!

 6. ja ik wil graag zo een konijn, kan kleine viktor er mee spelen!! voorkeur voor het meisje want hij heeft al veel jongensknuffels

 7. Ik hoop dat de paasklok het meisjeskonijn over onze tuin laat vallen ;-)! Ook de wortels zien er geweldig uit!

 8. Ohhh wat zijn die lief! Mijn meisjeshart kiest voor de meisjes versie. Maar met twee kleine en een grote jongen in huis kies ik voor de jongens versie. Oe spannend……

 9. Mah ooh zo schoon! Dat schattig vrouwelijk konijntje mag hier zeker passeren wanneer het geluk me gunstig zou zijn ๐Ÿ˜‰

 10. Hihi , die zijn grappig !
  Hier zou het de jongensvariant moeten worden voor de 3-jarige , anders is het gegarandeerd ยดgeruzieยด tussen de 2 zussen van 1 … al zijn die wel duidelijk meer ยดknuffel-aangelegdยด ๐Ÿ˜‰

 11. Hier weeral veel aaaah's en ooooooooooooooh's bij onze meisjes, en de kleine broer vindt de jongensversie vast super!

 12. Mijn dochtertje mag dit jaar voor het eerst eitjes zoeken in de tuin en zo'n leuk konijn zou ze ook wel graag vinden denk ik. Doe maar het meisje dan.

 13. Goh wat een schattige konijntjes, en die staartjes! Een zeer moeilijke keuze… Toch het meisjeskonijn!

 14. Moest ik als gelukkige uit de bus komen, kies ik het jongenskonijntje. Onze Jim eet supergraag worteltjes op het moment, dus is net zelf een konijntje :o)

  En echt weer zooooooooo lief en leuk gemaakt!!

 15. *verlieeeefd* Wat zou Jade blij zijn met een paaskonijntje! Zou supermooi passen in haar blauwgrijze kamertje! Ik denk dat ze liefst de meisjesversie zal kiezen maar eigenlijk maakt het niet uit. Heel mooi gedaan trouwens, eentje voor in de boekskes x

 16. Was al een tijdje niet meer op je blog geweest. Zonde, want je maakt zulke leuke dingen! Wat een schatjes, die haasjes. Je zou ze toch voorzichtig onderdekken nu ze zo liggen te dutten ๐Ÿ™‚

 17. Super schattig! Niet alleen voor tijdens het paasweekend, ik denk dat het mannetjes konijn de blauw/grijze babykamer van mijn broer niet zal misstaan!

 18. Een Paaskonijntje voor onze 4 jarige jongen, die tijdens de vakantie moet binnenzitten met windpokken. Hij had zich de vakantie wel anders voorgesteld ๐Ÿ™

 19. Oh, superschattig gewoon! Ik zou er wel een aantal kindjes, jongen of meisje, mee gelukkig kunnen maken … ๐Ÿ™‚

 20. Echt geweldig! Die stoffen'winkel' trouwens ook ๐Ÿ™‚ Moest ik ooit aan de lijve mogen ervaren hoe het voelt een give-away te winnen, dan zou ik voor het meisje gaan – voor mijn meisjes…ik zie ze al blinken van blijdschap!

  Kristien

 21. Ooh, zo schattig! Dat heb je weer prachtig gedaan! En er dan al meteen eentje van weggeven… Je moet het maar over je hart krijgen ๐Ÿ™‚ Als je mijn jongetjes thuis graag een paasgeschenkje bezorgt, dan mag het voor mij het jongetjeskonijn zijn. Liefs.

 22. Wat een leuke paaskonijnen! Ons zoontje zal dit jaar voor het eerst echt paaseieren kunnen gaan zoeken (vorig jaar was hij nog te klein). Ik ben al helemaal in de weer om er een onvergetelijk moment van te maken ๐Ÿ˜‰ de rubberlaarsjes staan al klaar en er ligt een stoere overall onder de naaimachine, die hopelijk op tijd klaar zal zijn. De laatste weken sleurt hij zijn knuffeltjes overal mee naartoe, dus zo'n jongetjeskonijn in zijn paasmandje zal hij zeker zien zitten ๐Ÿ™‚

 23. Bijna een muisarm opgelopen door het scrollen naar beneden op uwe blog om een reactie achter te laten!
  Ik waag ook graag een kansje! In een mannengezin kan het niet anders dan dat ik voor het mannetjes konijn ga!!!
  Hou m'n vingers gekruist……
  Groetjes Patricia

 24. Hoi,
  Ook ik wil wel meedoen!
  Het liefste zou de plaatselijke paashaas het jongenskonijn willen winnen, zodat het op het laatste nippertje nog op de paastafel voor het kleinste metekindje komt te liggen ๐Ÿ˜‰

 25. Ik ga voor het meisjeskonijn. Voor mijn meisje dat net gisteren 3 maandjes is geworden. En grote zus van bijna 2. โ™ฅ

 26. wauw, wat knap, zo'n broer en zus konijn!
  Zoveel deelnemers om er รฉรฉntje van te winnen. Mijn voorkeur gaat naar het zus konijntje. Mijn kleindochtertje gaat daar, als wij winnen, direct een originele naam voor vinden!!

 27. Oooh gij bent toch echt wel goed zenne? jongen of meisje het maakt ni uit. Hier thuis zitten zowel een jongen als een meisje. Jij of iemand anders in huis mag beslissen ?

 28. Ik heb een dochter met een uitgesproken voorliefde voor alles wat enigszins bol, rond, gezellig en vooral schattig is. Ik ben er zeker van dat zo'n bollemans haar zou kunnen bekoren en meteen een naam, een karakter en (oh jee…) ook een eigen woordenschat zou krijgen. En omdat ze altijd een broer vraagt: een jongen!

 29. oh fijn! ik doe nog net mee, op de valreep! Voor een meisje, want Mila wil papa koste wat het kost de enige man in huis houden! ๐Ÿ˜€ alle poppen en beren zijn meisjes ๐Ÿ™‚

 30. WOW ik waag nog vlug mijn kans !!
  De konijntjes zien er super uit
  Als ik win heeft Hij een lange reis voor de boeg richting Israรจl!!!
  Groetjes clo

 31. Hey Eva

  Ik wil wel hรฉรฉl graag een meisjes konijn voor mijn zusje ๐Ÿ˜‰ die gaat daar echt ZOT van zijn denk ik !!!

  Groetjes Gilles

 32. Nog net op de valreep wat blogjes aan 't lezen, zelfs nog helemaal bestoft van onze verbouwingswerken…
  Het meisje!

 33. Ik hoop dat ik op tijd ben want ik wil super graag het meisjes konijn. Wat zijn die schattig!

  veel groetjes charlotte

Reacties zijn gesloten.