easter give-away

Of ze me nog eens wat stoffen mochten opsturen. Euh, ja.
En of ik daar dan iets Easter-related mee kon doen. Natuurlijk.

Net zoals voor Kerst kreeg ik ook nu een kadootje van Modes4u. En maakte ik daar twee slapende paaskonijnen van.

bunny softie (boy/girl)

Het is een jongens- en een meisjeskonijn. Meisjeskonijnen hebben lange wimpers. En een roze neus.

bunny softie (full2)

En mocht u twijfelen: hun achterkanten bieden houvast wat het geslacht betreft.

bunny softie (back)

Konijnen eten wortels als ze wakker zijn, dus die werden ook gefabriceerd. Volgens een simpele tutorial die ik ooit hier tegenkwam.


bunny softie (+ carrot)

Eén konijn en zijn voer mag deze week met de paasklokken mee uw richting uit. Het wordt een snelle give-away dus, want woensdag doe ik hem of haar op de post. Het enige wat je moet doen is je voorkeur in een commentaar hieronder achterlaten : jongen of meisje? Morgen, klokslag 20u al, maak ik de winnaar bekend. Zo is het konijn tijdig bij u om nog in iemands paasmandje te belanden.

bunny softie (full)(alle stoffen bij Modes4u)

109 gedachten over “easter give-away”

 1. oooooh, zo cute 🙂
  mijn dochtertje zou hier heel blij mee zijn denk ik, en dan kies ik voor het jongenskonijn, want heel binnenkort krijgt ze er echt een broertje bij

 2. In Italiaanse hotelkamers laden foto's nogal traag, dus ik vroeg mij op basis van de tekst al af hoe die geslachtsherkenning langs achter precies in zijn werk was gegaan. Brave gekleurde pomponnetjes though 😉

 3. Meisjeskonijn alsjeblief! Mijn buurmeisje van vier heeft net een echt konijntje gekregen. Dat wil ze maar al te graag mee in bed nemen om te slapen, met deze cutie zou het wél mogen! Weer knap gedaan Eva!

 4. Hihi , die zijn grappig !
  Hier zou het de jongensvariant moeten worden voor de 3-jarige , anders is het gegarandeerd ´geruzie´ tussen de 2 zussen van 1 … al zijn die wel duidelijk meer ´knuffel-aangelegd´ 😉

 5. Moest ik als gelukkige uit de bus komen, kies ik het jongenskonijntje. Onze Jim eet supergraag worteltjes op het moment, dus is net zelf een konijntje :o)

  En echt weer zooooooooo lief en leuk gemaakt!!

 6. *verlieeeefd* Wat zou Jade blij zijn met een paaskonijntje! Zou supermooi passen in haar blauwgrijze kamertje! Ik denk dat ze liefst de meisjesversie zal kiezen maar eigenlijk maakt het niet uit. Heel mooi gedaan trouwens, eentje voor in de boekskes x

 7. Was al een tijdje niet meer op je blog geweest. Zonde, want je maakt zulke leuke dingen! Wat een schatjes, die haasjes. Je zou ze toch voorzichtig onderdekken nu ze zo liggen te dutten 🙂

 8. Echt geweldig! Die stoffen'winkel' trouwens ook 🙂 Moest ik ooit aan de lijve mogen ervaren hoe het voelt een give-away te winnen, dan zou ik voor het meisje gaan – voor mijn meisjes…ik zie ze al blinken van blijdschap!

  Kristien

 9. Ooh, zo schattig! Dat heb je weer prachtig gedaan! En er dan al meteen eentje van weggeven… Je moet het maar over je hart krijgen 🙂 Als je mijn jongetjes thuis graag een paasgeschenkje bezorgt, dan mag het voor mij het jongetjeskonijn zijn. Liefs.

 10. Wat een leuke paaskonijnen! Ons zoontje zal dit jaar voor het eerst echt paaseieren kunnen gaan zoeken (vorig jaar was hij nog te klein). Ik ben al helemaal in de weer om er een onvergetelijk moment van te maken 😉 de rubberlaarsjes staan al klaar en er ligt een stoere overall onder de naaimachine, die hopelijk op tijd klaar zal zijn. De laatste weken sleurt hij zijn knuffeltjes overal mee naartoe, dus zo'n jongetjeskonijn in zijn paasmandje zal hij zeker zien zitten 🙂

 11. Bijna een muisarm opgelopen door het scrollen naar beneden op uwe blog om een reactie achter te laten!
  Ik waag ook graag een kansje! In een mannengezin kan het niet anders dan dat ik voor het mannetjes konijn ga!!!
  Hou m'n vingers gekruist……
  Groetjes Patricia

 12. Hoi,
  Ook ik wil wel meedoen!
  Het liefste zou de plaatselijke paashaas het jongenskonijn willen winnen, zodat het op het laatste nippertje nog op de paastafel voor het kleinste metekindje komt te liggen 😉

 13. wauw, wat knap, zo'n broer en zus konijn!
  Zoveel deelnemers om er ééntje van te winnen. Mijn voorkeur gaat naar het zus konijntje. Mijn kleindochtertje gaat daar, als wij winnen, direct een originele naam voor vinden!!

 14. Ik heb een dochter met een uitgesproken voorliefde voor alles wat enigszins bol, rond, gezellig en vooral schattig is. Ik ben er zeker van dat zo'n bollemans haar zou kunnen bekoren en meteen een naam, een karakter en (oh jee…) ook een eigen woordenschat zou krijgen. En omdat ze altijd een broer vraagt: een jongen!

 15. WOW ik waag nog vlug mijn kans !!
  De konijntjes zien er super uit
  Als ik win heeft Hij een lange reis voor de boeg richting Israèl!!!
  Groetjes clo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *