driehoekjes en fluo (kcw #3 – spring 2014)

Bij Stof2000 in Denemarken kocht ik vorige maand enkele stoffen. Een aantal ervan met een duidelijk doel, maar dit zachte katoentje met driehoekjes in de lieflijkste kleuren had nog geen bestemming. Tot ik bij het opruimen fluoroze elastiek tegenkwam die ik 2 jaar geleden in New York kocht. A perfect match.

rimpelrokje (detail)

Dochter 2 kreeg dus een simpel rimpelrokje met elastiek volgens een handleiding die velen al wel kennen of gebruikt hebben.

rimpelrokje (full2)

rimpelrokje (full3)

Door die mooie kleuren een écht lenterokje.

rimpelrokje (full1)

En ideaal bij het truitje dat ik vorige week nog bij Zara kocht.

rimpelrokje (full)

Op de valreep dus nog een laatste bijdrage aan de Kids Clothes Week van dit seizoen. Ik zag weer vele mooie dingen voorbij komen deze week. En worden er in mijn hoofd bijgevolg weer vele plannen gemaakt.

(stof bij Stof2000 – elastiek bij MJ Trimming)

24 gedachten aan “driehoekjes en fluo (kcw #3 – spring 2014)”

 1. Dat is toch altijd geweldig, zo'n voorraadje met dingen die liggen te wachten op de perfecte match! Dit werd een heel mooi lenterokje!
  Ik had nog geen taillebandelastiek in mijn voorraad liggen, dus het rokje dat ik nog voor de dochter wou maken werd eventjes on hold gezet…

 2. Dit is zeker een perfect match! Wat een super stofje. Dit rokje ga ik zeker eens proberen. Als ik ook zo'n mooie combi heb gevonden…

 3. Heel mooi, hou ook heel erg van die driehoekmotiefjes die ik al in meerdere kleuren zag passeren!
  Jullie ranke dochter staat er super mee!

 4. Zo vrolijk ! (ik vind altijd dat uw meiden zo groot lijken op de foto's 😉 maar dat ligt misschien aan mijn aangepaste mindset aan hele kleine jongens – voor hun leeftijd – hier in huis 😉 )

 5. Lieve Eva Maria,
  sinds jouw post van dinsdag 25 maart kan ik jouw foto's niet meer zien 🙁 Ik ben er nu achter dat je jouw foto's cached via Flickr en dat dit op mijn werk geblokkeerd wordt wegens "social media". Zijn er nog trouwe lezers met dit spijtige 'probleem'?

  1. Oh, wat jammer! Je bent de eerste die me dat meldt. Ik laad foto's niet àltijd via Flickr op, maar de laatste tijd meer en meer. Via Blogger boeten ze in aan kwaliteit, vandaar. Op mijn werk worden blogs sowieso volledig geblokkeerd… Thuis dan maar lezen?

 6. Thuis dan maar ja ? Op de iPod! Enneuh-aan niemand zeggen he dat ik op mijn werk blogs lees! Alleen maar tijdens mijn lunchbreak hoor!

Reacties zijn gesloten.