wasabi once again

Dat die Wasabi blue van Petit Pan populair is dat heb ik de laatste tijd geweten. Langs alle kanten kreeg ik de vraag om iets in deze prachtige blauwe stof te naaien. Ook van Wendy, die een tas wilde voor op vakantie. Groot genoeg en met rits. U vraagt, wij draaien met plezier!

tas (full 2)

Ik nam het patroon van de tas met verzonken rits uit Zo Geknipt, dat was al weer een tijd geleden. Ik vergrootte alles zodat de tas afgewerkt 40 x 35cm zou meten. Een maat waar bijvoorbeeld een A4-map in past en er nog ruimte over is voor meer.

tas (detail - closed)

tas (detail - open)

Verder volgde ik het perfecte recept van Sanne en Riet zonder meer, zonder aanpassingen of afwijkingen.

tas (full)

Aan de binnenkant kwam afwasbaar katoen in blauw-witte strepen.

tas (inside)


(stof bij Bambiblauw – voering bij Ikea)

35 gedachten aan “wasabi once again”

  1. Ze is prachtig geworden die tas! Ze staat hier ook al lang op mijn lijstje om eens te maken, maar het is er nog niet van gekomen.

  2. Ze is prachtig, ik krijg zin in een uitje naar de zee als ik ze zie, en liefst een tropisch exemplaar en niet die in de hoek van ons eigen land.

    Ze bestaat nu ook in cementtegels, die stof.

    Ik probeer dat keihard te negeren.

  3. Geweldig stofje en recept 27 blijft een topper, staat hier ook weer op het to do lijstje…Maar dan in het leer….

  4. Het blijft een toppatroon en wat heb je een prachtige stof gebruikt. Deze tas wordt vast tot op de draad versleten zometeen!

Reacties zijn gesloten.