de sleeve

Een sleeve voor een laptop. Altijd een uitdaging, want je wil dat dat ding mooi past zodat die laptop daar lekker snug inzit. En als die laptop dan niet de jouwe is, kan dat alles eens mis gaan. Zij vertelde ons daar deze week ook al iets over.

laptop-sleeve (detail)

Deze hoes baseerde ik op de iPadhoes uit SVDHZ. Toen ik mijn eigen iPad opmat en daarna de afmetingen van de hoes in het boek bekeek, merkte ik al snel dat die erg ruim bemeten was. Dus nam ik dezelfde marges voor de laptophoes. Voor de zekerheid, you know.

laptop-sleeve (full)

In een stof uit de Primrose-collectie van Joel Dewberry ziet deze sleeve er alvast lente-proof uit, zo fris!


laptop-sleeve (filled)

Of hij nu past, weet ik nog niet. De sleeve ging naar de winkel, en daar zal hij opgehaald worden door de nieuwe eigenaar. Mijn eigen laptop was tester voor de foto’s, die is zelfs dikker maar zat toch comfortabel. Ik leef dus op goede hoop! (En ik zal het vast wel horen als er een probleem is…)

(stof bij Bambiblauw – voeringstof bij stoffenmarkt Eindhoven)

15 gedachten aan “de sleeve”

  1. Amaai, op die eerste foto lijkt die rits gigantisch. Nochtans is dat niet. 'Hoe? Maak jij soms fouten?', dixit stikzilla! 🙂

  2. heel mooi gedaan 🙂 ik ook fan van de primrose-stofjes en ik merk heel veel mensen als ik zie in welke snelheid die stofjes in mijn shop verkopen 🙂

Reacties zijn gesloten.