voor jim

Begin november werd Jim geboren. Een flinke brok, zoals ze dat zeggen. Zoon van een heel muzikaal koppel en daarbovenop is Jims mama ook nog eens behoorlijk creatief.
Het mooie geboortekaartje deed me wat denken aan vogeltjesstof die ik in huis haalde voor een ander project. De restjes bleken nog groot genoeg voor een mand gevuld met pampers.

voor jim - noodlehead pampermand (close)

Ik gebruikte het bekende patroon van Noodlehead en verstevigde alles met Vlieseline H630.

voor jim - noodlehead pampermand (full view)

Verder volgde ik het patroon blindelings, al was ik genoodzaakt het zakdeel uit twee stukken te knippen (vandaar de naad in het midden).

voor jim - noodlehead pampermand (boven)

Het is een klassieker, die pampermand, maar ik vind het wel mooi staan op de ververstafel (of hoe heet zo’n ding ook al weer?).

voor jim - noodlehead pampermand (gevuld)

Welkom in de wereld, kleine Jim!

(vogeltjesstof bij Den Depot – overige stoffen bij Stoffenspektakel)

23 gedachten aan “voor jim”

  1. Jimmeke kreeg ook van mij een blogpost :p Ik had het patroontje al enkele keren zien voorbij komen in blogland. Een handig ding, echt waar! Geniet van je weekendje!

  2. De mand wordt hier al gebruikt. We vinden ze geweldig :o) En het stofje past inderdaad perfect bij de vogeltjes op zijn kaartje. Ik kende ze nochtans niet toen ik het kaartje tekende :o)

    De ververstafel krijgt hier verschillende namen, maar degene die er het beste bij past, is: "plas-mama-eens-onder-tafel".

    Heel erg bedankt voor je mooie cadeautje!!

  3. Waw, dit is ook een mooie versie van die tas! Je brengt me op ideeĆ«n, heb die vogeltjes hier ook nog liggen šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.