25 gedachten aan “puppy parade”

    1. Hoi Katrien
      Ik printte ze niet af, ik leg gewoon een blad papier op mijn computerscherm en traceer. Daarna vergrootte ik het patroon een klein beetje, uit de losse pols. Het is een pdf file zie ik, ik ken er ook niet zo veel van verder…

    2. Als je met je muisaanwijzer over de pdf beweegt, verschijnt er rechts onderaan een balkje met uiterst rechts een diskette en daarnaast een printer. Je kan dan kiezen: eerst opslaan (op diskette drukken) en dan printen of meteen printen (op printer drukken).

  1. Heel leuke stoffencombinaties gebruikte je. Hij staat hier ook al lang op de to-do lijst maar het is er nog steeds van gekomen. Nu ik die van jou zie begint het hier weer te kriebelen, maar ja zoals bij zovelen, zoveel idee├źn maar te weinig tijd.

  2. Oh, ik moet deze post over het hoofd hebben gezien van de week! Plots zag ik iets heel vrolijk en grappig de revue passeren….daar word ik vrolijk van!

Reacties zijn gesloten.