a touch of Christmas

Beetje vroeg, vinden jullie?

Het was dan ook niet de bedoeling om kerstkussens te maken, maar toen ze eenmaal af waren vond ik dat ze wel iets feestelijks hadden. De prachtige stof die ik bij Studio Saartje mocht uitzoeken lag hier al een tijdje onaangeroerd. Ik wist nochtans vanaf de eerste minuut dat het voor kussens bestemd was. Maar jullie weten hoe dat gaat, prioriteiten enzo…

De fuchsia pied-de-poule van toen viel zodanig in de smaak dat ik die opnieuw gebruikte als achterpand. En omdat de stof net niet breed genoeg bleek voor twee voorpanden, stikte ik langs één voorpand een strook oranje streepjes (een overschotje van de Hanami jurk).

De gouden paspel in combinatie met de dennenboompjes in de print geven de kussens dat vleugje Kerstmis mee.

(stof bij Studio Saartje – fuchsia pied-de-poule bij Pauli – gouden paspel bij Hexagoon)

20 gedachten aan “a touch of Christmas”

  1. Mooi, a modern Christmas twist! De kerstsfeer mag van mij gerust zo langzamerhand onze woonkamers binnensluipen. Hohoho! ;o)
    Oh ja, ik heb nog een boek te geef op mijn blog. Kom maar langs!

    1. Waauw, dat ziet er daar heel leuk uit! Moest Gent nu ietsje dichter in mijn buurt liggen… ik kwam meteen! Bedankt voor de uitnodiging 🙂

  2. Ja, direct verliefd op dat huizenstofje toen ik het zag. Echt tof gecombineerd met dat goud. Laat kerst maar komen!

  3. Als de sint geweest is begin ik ook aan de kerstspullen, zo veel op mijn 'to sew' lijst, en zo weinig tijd…

Reacties zijn gesloten.