de bijna-vinktas

Een échte Vinktas maakte ik nog nooit. Wel al een aantal afgeleiden: zo liet ik de buitenzak eens achterwege omdat de print van de stof het niet toeliet, of veranderde ik de afmetingen.Ook nu kon de buitenzak er niet op. Wegens te weinig stof deze keer. Ik kocht deze retrovondst bij Annemarieke, al een hele tijd geleden. Ik viel voor de print maar omdat het hele stugge stof is – een  stuk van een oude strandstoel – bleef het hier wat liggen wachten op een geschikt project.

Ik combineerde de seventies-print met effen bruine canvas aan de buitenkant en een bloemenkatoentje aan de binnenkant. Verder volgde ik gewoon de Vink-richtlijnen maar zette er een extra binnenzak in.

Et voilà, ik ben weer een tas rijker!

(retrostof bij Annemarieke – bruine canvas bij Pauli – bloemenstof bij Julija’s Shop – tassenband bij Hexagoon)

20 gedachten aan “de bijna-vinktas”

  1. Super tas ! De stofjes zijn geweldig ! En het stoeltje ook, trouwens. Past er helemaal bij. I love it, die knallende kleuren !

Reacties zijn gesloten.