voor grote zus

Vandaag wordt Gorgeous Gisèle gevierd. Groot feest, dus. En als meter kan je bezwaarlijk met lege handen arriveren. Als gewone gast ook niet trouwens. Maar de drukke septembermaand gooide roet in het eten, iets zelfgemaakt zal deze keer niet in haar cadeau zitten. Wel iets zelfgekocht, maar dat telt niet geloof ik.
Toch probeerde ik very last minute nog iets uit mijn hoge hoed te toveren. Iets voor Grote Zus (aka Lady Lucille), want Grote Zus zijn, dat is toch de àllerbelangrijkste taak ter wereld?

Het patroon kocht ik bij ithinksew en is het snelste bloesjespatroon ooit, denk ik. Op een half uur was het geknipt en gestikt. Het inrijgen van de elastiek in de mouwen en halslijn duurde langer, eerlijk waar.

De stof is linnen en won ik bij Hawthorne Threads. En eigenlijk ben ik geen fan van linnen, maar deze bloemetjesversie vermomd als kleine-meisjes-blouse leek me perfect voor een zonnige herfst.(stof bij Hawthorne Threads)

15 gedachten aan “voor grote zus”

  1. Ah Eva, zo herkenbaar, deze septembermaand bracht ook bij mij niet veel creatiefs voort … Kleine projectjes met snel resultaat,dat zou misschien nog iets kunnen redden in dit laatste weekend!
    Lady Gisèle zal het wel nog niet aan haar hartje laten komen dat haar zusje wegloopt met een prachtig cadeau! Het stofje is heel mooi en je zou echt niet zeggen dat het linnen is!

Reacties zijn gesloten.