western style

Het allerlaatste hemd met korte mouwen van 2013 is er één waar ik zelf het meeste fan van ben. De stof is namelijk een favoriet, samen met al die andere Michael Miller retro-prints. Het lag hier al een hele tijd in huis, maar pas vorige week werd het verknipt.

Meer uitleg hoeft daar niet bij. Ik gebruikte nog maar eens het Gingerbread-patroon, waardoor ik op een kleine drie uur tijd een lap stof kan omtoveren tot een echt kledingstuk. I like!
(stof bij VanMarieke)

22 gedachten aan “western style”

 1. I like 2!
  Zou je er in de winter een t-shirt met lange mouwen onder doen? Ik heb hier nl ook een favoriet hemdje dat misschien volgende zomer wel te klein is?

  1. Ik hou niet zo van T-shirts onder hemdjes… Dit hemd valt nog redelijk ruim, dus ik reken erop dat hij dat volgend jaar nog wel aan kan. Hopelijk!

 2. Erg mooi! Ik zou het niet durven riskeren, zo'n mooi stofje nog in een "nu-passend" hemdje met korte mouwtjes…
  Maar als het volgende zomer niet meer past, stel ik mijn zoontje alvast kandidaat als overnemer 😉

 3. Oh, maar hier worden korte mouwen ook onder een cardigan of trui gedragen in de koude periodes hoor, het zal vast nog wel een tijd aankunnen! En anders: ik hou je aanbevolen 😉

 4. Supertoffe stof!!! En ik maakte nog maar één Gingerbread, maar ben ook absolute fan!!! Voor het volgende heb ik ook al terug stof voorzien 😉

 5. Super stoer! Ik was een week geleden eens aan het denken om een lange mouw aan het hemdje te maken… Geen idee of dat zou lukken?

Reacties zijn gesloten.