voor zeger (kcw #2 – summer 2013)

De Gingerbread hemdjes uit Homemade Minicouture kennen succes bij de Zoon, en al snel vond hij het geen slecht idee om ook zijn vrienden te voorzien van kledij. Dus toen Zeger jarig was in augustus maakte ik voor hem een vossenhemd.

De stof haalde ik weer bij Maartje en combineerde ik in de kraag met een restje Free Spirit. In de schoudernaden kwam turkooise paspel en ik gebruikte knopen in diezelfde kleur. De stiksels mochten wat mij betreft ook wel contrasteren.


En vanochtend, op de allereerste schooldag, maakte Zeger zijn jas los en riep me luid toe: “Kijk wat ik aanheb!” Geweldig toch?

(stof bij Studio Saartje)

25 gedachten aan “voor zeger (kcw #2 – summer 2013)”

 1. Wat een leuk cadeau. En fijn dat het zo in de smaak viel (dat is bij kinderen, hoe leuk wij het ook vinden, toch altijd weer even afwachten, he? :-))

  Mooie stof ook!

 2. Oh, mooi gecombineerd met dat turkoois! En zo de max, als ze fier met je zelfgemaakte spullen rondlopen!

 3. Super, zelfgemaakte kleding die met trots gedragen wordt! Daar wordt je vrolijk van. Heel mooi die paspel tussen de schoudernaad, dat ga ik ook eens proberen.

 4. Amaai, als je dat voor alle vrienden gaat maken…succes!! Binnenkort staat de ganse lagere school aan de deur…hihi

 5. Mooi! En hebben jullie een zoon die Zeger heet? Vast, anders blog je er niet over! Toevallig heeft een vriendin van mij een zoontje gekregen en ook de naam Zeger gegeven. Mooi! En nu lees ik hem hier ook bij jou. 🙂

  Mooi blousje by the way

  liefs

Reacties zijn gesloten.