lemondrop

Je leest bij blogsters wel eens over een stoffenverslaving. Ik heb dat niet. Eerlijk waar. Ik kan hélemaal verliefd worden op een stofje, dat wel, maar ik kan me ook goed bedwingen om het te kopen. Ik heb namelijk karakter, hòpen karakter. “Use what you have”, een beetje mijn nieuwe motto.

En toen kreeg ik een kadootje van Studio Saartje… Een meter stof, uit een aanbod waar maar moeilijk uit te kiezen valt. Dus ja, daar liep het fout. Het winkelmandje raakte gevuld, en met meer dan één meter uiteraard. Eenmaal in de brievenbus had ik al snel een favoriet, zo zacht en soepel, dàt moest een zomerbloesje worden.

De Lemondrop uit Homemade Minicouture bleek ideaal. Eenvoudig, waardoor de mooie print perfect tot zijn recht komt.

Geen gedoe dus. Eenvoud siert. Ik liet zelfs het kraagje achterwege.

Ga gerust ook eens kijken naar de prachtige stoffen bij Studio Saartje. Als je karakter hebt natuurlijk. 🙂

(stof bij Studio Saartje)

27 gedachten over “lemondrop”

  1. Hé, ik herken me een beetje in je schrijfsel. Ik zie zo dikwijls van die prachtige stofjes op het net maar wil die eigenlijk eerst eens kunnen voelen voor ik tot kopen overga!
    Dit bloesje is gewoon perfect!

  2. Mooi en dat topje is echt schoon in zijn eenvoud! Hier ook bakken karakter want hier ook het motto, eerst gebruiken wat er nog is (doe ik ook bij mijn scrapbooking), maar hier heb ik ook al eens één uitzondering op gemaakt toen ik prachtig vintage stofjes kon scoren aan 1 euro per meter, toen heb ik 34 meter gekocht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *