voor ella en cis

Een collega trouwde deze zomer. Een heerlijk feest werd het, in haar eigen tuin met de mensen die ze graag ziet. En moedig als ze is, vertrok ze de dag erna met de auto én de kinderen op huwelijksreis. 
Om die lange autorit comfortabel te kunnen doorstaan, maakte ik voor haar kinderen een kussen en een deken. Dat kussen werd er eentje zoals ik al eerder maakte, eentje met alles op en aan om handig te kunnen transporteren door kleine kinderhandjes.Als extraatje maakte ik nog een kaartenmapje waarvoor je hier de handleiding vindt. Ideaal om sis-kaarten en andere reisbenodigdheden in mee te nemen. Wij vulden het voor de gelegenheid met centen uiteraard.

(stoffen met print bij VanMarieke – groene bolletjesstof bij Stoffenspektakel – gele stof, gele nicky velours en groene fleece bij Pauli – alle fournituren bij Hexagoon)

29 gedachten aan “voor ella en cis”

  1. Wat leuk dat je aan de kinderen hebt gedacht en wat een prachtcadeau's voor hen!! Mag ik vragen welke afmeting je hebt gebruikt voor de deken?
    Ga direct bij vanMarieke piepen voor kinderstofjes!
    Groetjes Patricia

  2. Zo'n mooie kleurencombinaties en zo netjes afgewerkt ! Amai, jij lijkt wel een heel erg nauwkeurig iemand die de lat voor zichzelf erg hoog legt. Heel knap gemaakt !
    'n vrolijk groetje,
    sneksniltje

Reacties zijn gesloten.