de laatste

… van het schooljaar welteverstaan. 

Nog snel een paar stiftenzakjes gestikt voor jarige vriendjes, en dan hou ik er even mee op. Niet met naaien, al zal het merendeel van mijn vakantietijd naar andere projecten gaan: een eigen tienerkamer voor Dochter 1 én de aanbouw van een oranjerie. 
Even vakantie dus, en nog geen idee wanneer ik terug zal zijn in blogland. Als het zo ver is dan horen jullie het wel. Fijne zomer!

28 gedachten aan “de laatste”

  1. Oh ja geniet maar! Heb ik het goed gezien, dat je je toch nog een beetje 'huiswerk' gegeven hebt om een patroontje te testen? Af en toe als ontspanning dus!

  2. Mooie pennenzakken, ik heb een pamperzakje gemaakt met precies dezelfde stoffencombinatie ; de uiltjesstof met het groene bolletjeskatoen.
    Een prettige vakantie.

Reacties zijn gesloten.