home sweet home 16

Gedurende de voorbije winter werd onze traphal onder handen genomen. Alle muren werden wit, behalve die op de overloop, daar kwam behang tegen. Als jullie mijn vorige home sweet home posts gevolgd hebben, merkten jullie ongetwijfeld mijn verslaving aan vintagebehangpapier op. Ook deze keer trok ik naar Priem in Gent en koos daar drie muffe rollen bloemtjesbehang.
Een andere verslaving zijn prints, quotes, kadertjes. De Husband werd een Etsy-kenner in zijn zoektocht naar verjaardagskadootjes. En hij koos perfect. Ik stak ze in nieuwe en oude kaders en ze kregen een plaatsje tegen de ouderwetse bloemen.
Ik merkte al wel een paar keer op dat niet iedereen die hier langskomt fan is van mijn nieuwe behang.
Achja.

(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

21 gedachten aan “home sweet home 16”

 1. Ik ben wel fan hoor, zowel van het behang als van die geweldige prints!! 🙂
  Ik word er helemaal vrolijk van, prachtig!
  Liefs Marieke

 2. Oh, Priem, daar kon ik soms uuuuuuuren voor de vitrine staan wegdromen en mijn toekomstige huis inrichten toen ik nog in Gent zat 🙂

 3. Zowel behang als prints… loooooove it!! Echt heerlijk, helemaal mijn ding! Maar hihi, ik durf niet (meer) naar de gezusters Priem… Ging er ooit vol enthousiasme binnen om eens rond te neuzen, samen met m'n zusje, maar we hadden eigenlijk niks nodig. Gewoon even lekker 'oooh-en' en 'aaah-en'. Maar daar zijn de gezusters Priem niet van gediend, dus voordat we 't wisten stonden we weer buiten met de vlijmscherpe opmerking; "Daarrrr is de uitgang". 🙂

  1. Oh ja, zo zijn ze wel! Rondneuzen is niet aan de orde en als je binnen gaat, kan je maar beter redelijk precies weten wat je wil, of je staat onmiddellijk weer op de stoep! De broer is wel wat "zachter" maar als de gezusters het merken schroeven ze hem direct bij :-))

 4. Jamaar ge moet het u voorstellen met wittemuren eromheen ! Als ge u een kamer voorstelt me alle vier de muren in dit behang is at direct helemaal anders
  Volgens mij….
  Ik ben fan an uw quotes aan de muur tegen dat behang !

 5. Ik ben ook fan van retrobehang! Hopelijk in ons toekomstige huis… eerst nog meneer Piepow zien te overtuigen.

 6. Zeg! Jouw man heeft smaak (geeft hij cursussen?)! Superleuke lijstjes. En ik vind je behang geweldig!

 7. Ik ben ook grote fan! Mooimooimooi! En inderdaad, als jouw man cursussen cadeautjes kopen geeft: geef even een seintje, ik schrijf mijn man nu al in…

Reacties zijn gesloten.