hartelijk dank!

Een écht gemeende dankuwel aan jullie allemaal om te stemmen op mijn rok in de Crafterhours Skirt Week wedstrijd! Dankzij jullie won ik stoffen, heel veel stoffen, ter waarde van om en bij de $150. Jullie kunnen niet geloven hoe content ik ben!
Er volgt snel een give-away als bedankje, beloofd!

56 gedachten aan “hartelijk dank!”

 1. In addition to winning the popular vote, the judges also ranked this skirt highly, commenting, "The piping detail is perfection."
  Ja wadde. Onder de categorie: dik verdiend!!! Proficiat, meisje!!!

 2. graag gedaan, het was gewoon de mooiste.
  En gefeliciteerd en heel veel plezier.
  Wij vinden het helemaal niet erg om te zien wat jij voor moois maakt van de gewonnen stoffen..

 3. Met plezier voor je gestemd! Dikke proficiat en wat een leuke prijs! Ik kan me voorstellen dat dat genieten is! Zowel vooraf wegdromen, als bij het bestellen en daarna de aankomst van al dat schoons! Ben benieuwd!

 4. Oh super,dikke proficiat ! Bel al benieuwd naar je gewonnen stofjes 🙂

 5. prachtig rokje, wordt een van mijn todo projecten volgend schooljaar in de naailes 'broek en rok' groetjes TisteMie

Reacties zijn gesloten.