home sweet home 15

Een verwaarloosde rubriek hier op mijn blog, die Home Sweet Home. Elke maandag dacht ik jullie te laten binnengluren in mijn huis, maar de laatste keer dat jullie dat deden dateert al van januari. Toen liet ik jullie mijn vintage yellow muren zien en vroeg raad over de kleur van nog te kiezen gordijnen. Daar gingen dus maar liefst vijf maanden overheen, tot ik zag dat zij en zij wel eens gelijk konden krijgen. Ik vond namelijk lichtblauwe gordijnen bij Ikea, in een zacht velours.

En het werkt. Fris en zomers!


(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

12 gedachten aan “home sweet home 15”

  1. Wat een toffe zithoek heb je! Leuke kleuren! Ja, je moet soms eens durven combineren, heel mooi geslaagd met die gordijnen! En de kleur van de muur is super!

  2. Is altijd leuk om te zien hoe mensen wonen! Ondertussen heb ik zo een beetje een eigen beeld gevormd van sommige blog-madammen en als je dan kiekjes ziet van hun huiskamer, dan klopt het met mijn idee ofwel zit ik er compleet naast!! Bij jou had ik zoiets knus en gezelligs geplaatst šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.