voor ernest

Blogland is een plezant land. Een creatief land ook. Waar we elkaars ideeën bejubelen en die op onze beurt omvormen tot weer iets anders. Waar geïnspireerd wordt. Uitgedeeld. Bewonderd. En waar lief en leed gedeeld wordt. Ik verbaas me daar telkens over, hoe iedereen hier meevoelt en -leeft met de kleine en grote gelukjes en ongelukjes van bloggers die we meestal niet eens kennen. En hoe moedig is dat trouwens niet, om zomaar je ziel bloot te geven op het net, om te schrijven dat je je moeder zo erg mist, of je Grote Liefde. Of hoe alles niet altijd loopt zoals je had gedacht. 
Zo ook bij Tine, één van mijn allereerste volgers. Haar zwangerschap eindigde niet helemaal zoals verwacht, en ze staat met haar gezin aan het begin van een groot en onvoorspelbaar avontuur. Toch zal de kleine Ernest zonder twijfel de zon in hun leven worden.
Ik wens hen alle geluk!

27 gedachten over “voor ernest”

 1. Hier zal hij lekker knus onder liggen!
  Ik kende haar blog niet en ben dus even gaan kijken, wat een aangrijpend en moedig bericht! Ik krijg er een krop van in mijn keel.
  Het zal een steun zijn al die mooie reacties op haar blog! Zo heb ik ook een berichtje geschreven.
  Bloggers, volgers 'we stick together, through thick en thin!'

 2. Ik ben ook even haar verhaal gaan lezen en ik word er helemaal stil van… Heel mooi dat je er zo'n mooi dekentje voor gemaakt hebt! Het zal een hart onder de riem betekenen!

 3. Toen ik haar verhaal van de week las, kreeg ik ook een krop in mijn keel. Als je moeder bent geworden, ben je zo blij dat je kindje er is en om dan al die beangstigende informatie te krijgen …
  Wat een fijn en lief gebaar van jou om zo'n mooi dekentje voor die kleine kapoen te maken.

 4. Ik heb haar blogbericht deze week ook gelezen en was er door geraakt. Vandaag kwam ik toevallig op jouw blog terecht en zag ik dit bericht. Ik vind het een heel mooi gebaar 🙂 Blogland is op zo'n momenten echt een hartverwarmend land 🙂

 5. Merci, Eva. Het dekentje is echt prachtig, en het lag in Ernestje zijn wiegje te wachten tot hij thuiskwam. Zoals hierboven al zo vaak gezegd, ik vind het superlief van je dat je dit dekentje voor ons manneke gemaakt hebt. Hij zal er veel geniet van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *