jongensbloemen

Ik heb lang getwijfeld. Maar Mamasha hielp me de knoop doorhakken met haar experimenthemd. En inderdaad, eens je de knop hebt omgedraaid kunnen bloemen best voor een jongen. Ik durfde zelfs nog een stap verder te gaan door roze paspel te gebruiken. Jawel.

Die paspelband gebruikte ik als siernaad nadat ik het rugpand in twee knipte. Niet gewoon recht nee, maar cowboystijl-gewijs. Het hemdje een beetje vermannen, zie je.

Verder veranderde ik niets aan het oorspronkelijk patroon uit Homemade Minicouture. Die Gingerbread gaat hier een blijvertje worden, ik voel het.(stof bij Stoffenspektakel)

30 gedachten aan “jongensbloemen”

 1. Midas was lang de enige met roze truien en bloemetjes hemden op school, maar zelfverzekerd als hij was, nooit mee uitgelachen geweest…nu 1ste middelbaar wil hij dat niet meer aan.;en daar snap ik hem ook…ook niks mis mee, met een eigen gedacht als je 13 bent hé…

  Prachtig , overigens!

  Katrien x

 2. ohh, zo schoon! en tof dat hij dat wil aandoen!
  Moet kunnen !! Zou zelfs verplicht moeten worden, al die dwaze vooroordelen van die kleuren soms! tsss
  gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

 3. Ik zou direct in je voetstappen volgen MAAR mijn wederhelft zou me zot verklaren om "zijn zoon" een bloemen-hemd aan te doen. Tikkeltje jaloers dat jij het wel kan want ik vind het een super-combinatie en ik hou van wat uitdagen!! Maar ja 🙁

 4. Chique!
  Dennis vertelt vaak dat de kindjes van zijn klas zeggen dat roos voor meisjes is. :s Zonde dat sommige ouders hun kinderen dit 'leren', want meestal komt dat dan van de ouders ofzo hè.

 5. olalala! Ik zou het zelf ook niet direct gedurfd hebben, maar dit is keischoon! Zou ik zo direct aan een van mijn zoons willen verkopen, maar vrees alleen een beetje dat ze in de fase zitten dat ze het niet zouden willen aandoen 🙁 Inderdaad roze en bloemetjes! Maar ik ben echt wel megafan!!!

 6. Wauw ! Ik ben ook zo iemand die vindt dat dat perfect kan voor een jongen/man, maar ik vrees dat mijn mannen hier in huis mij niet (willen) volgen 😉
  Ik vind het schitterend, en zo super bij die broek !

Reacties zijn gesloten.