evamaria denkt aan mannen – deel 2

Een tijd geleden maakte ik een ritstasje voor mannen. En hoewel ik er zeker niet ontevreden over was, voelde ik dat het beter kon. Dus maakte ik wat later een tweede versie, op aanvraag.
Het buitenzakje maakte ik hoger, verhoudingsgewijs is dat gewoon beter. En ik doorstikte het in de lengte, waardoor er nu twee zakjes zijn voor de prijs van één.
Vandaag maakte ik versie nummer drie. Met een zilveren paspel deze keer. Maar verder gewoon op de wijze van versie twee. Al stopte ik deze keer als extra bodem knutselrubber tussen voering en buitenkant. Dat geeft toch weer wat meer stabiliteit, me dunkt.

Nu nog een man vinden die het wil opvullen.
(alle stoffen en paspelband bij Stoffenspektakel)

22 gedachten aan “evamaria denkt aan mannen – deel 2”

 1. Leuk om te zien dat een andere kleur paspel weer een heel ander resultaat geeft, mooi hoor! Hier kan elke man mee gezien worden.

 2. Zeer mooi model van tasje, ik zou er graag een maken voor mijn zoon.
  Wil je het patroon delen ? alvast bedankt

  1. In mijn reactie op Marian hierboven vind je de info.
   En een give-away komt er heel binnenkort nog eens aan!

 3. ohhh, zo goed jong, dat zou mijnen man ook wel zien zitten ! Super tof om ook eens aan de mannen te denken, ze zullen u dankbaar zijn 🙂
  an
  jace-did-it.blogspot.be

 4. Die zijn weer super mooi gemaakt! Vind ze beide erg mooi. Zowel met het oranje als het zilveren paspel. Toch een heel andere uitstraling!

 5. awel, misschien moet ik eens jouw voorbeeld volgen 🙂 Ik heb hier een man die mij zo regelmatig vraagt wanneer ik eens iets voor hem ga maken 😉 Binnenkort vaderdag, dus zal der eens werk moeten van maken 😉

Reacties zijn gesloten.