voor nele

Dochter 1 mocht deze week naar een verjaardagsfeestje, en ondertussen hebben mijn kinderen een reputatie. Een reputatie van handgemaakte kadootjes die meegebracht worden. En zo’n reputatie houden we graag in ere.
Voor Nele kozen we een kussen. Een lees- en/of schrijfkussen, wat je maar wil. In een stofje dat de Husband in een opwelling zomaar meebracht voor mij. Ja, écht waar. Een bloemenstofje dat ik combineerde met stippen uit de stoffenkast.
Limoengroene flockfolie en witte paspel zorgen voor de afwerking. Ik maakte nog een stiftenzakje dat we vulden met stiftjes waar ze hier zo gek van zijn. En we stopten er nog een schrift bij dat we opvrolijkten met wat stickers.
Gelukkige verjaardag, Nele!

29 gedachten aan “voor nele”

  1. Een heerlijk verjaardagspakket! Hoe krijg je het voor mekaar dat je Husband zomaar een stofje meebrengt?! En dan nog een schoon exemplaar! Heropgevoed? Hihi, ik zal jouw berichtje hier straks eens onder de neus van de MDH schuiven. Benieuwd wat zijn reactie zal zijn.

  2. Wat leuk gemaakt!
    Hier heb ik ook al de reputatie van 'zelfgemaakte cadeautjes'. Ik zie mijn man ook nog niet stofjes meebrengen! De jouwe heeft een goeie stof-smaak!
    Groetjes

  3. Nu sla ik aan het twijfelen. Ik moet tegen zondag nog een cadeautje naaien voor een communiekantje. Dit of een rokje? Of iets anders? pff.

  4. Wat een mooi kado! Te gekke kleurencombinatie… dat gaat blije gezichten geven; de jarige maar de mama van de jarige al even blij me dunkt 😉

  5. Laat je 'husband' deze berichtjes maar allemaal lezen, dan wordt hij misschien nog meer gedreven om mooie stofjes mee te brengen 🙂 een heel leuk en mooi cadeaupakketje!

  6. Supermooi kussen!! Zo een verjaardagscadeau wil ik ook wel krijgen. En 'dikke duim' voor je wederhelft!! 🙂

Reacties zijn gesloten.