and the winner is …

… dat vertel ik jullie dadelijk.

Eerst toch even zeggen dat ik ongelooflijk blij ben met al jullie lieve reacties, zowel hier als op Facebook. Ik vind mezelf maar een amateur in blog- en stikland en dan is het echt heel plezant om te lezen dat jullie dit alles hier zo kunnen appreciëren! Bijna had ik jullie allemaal een kadootje gegund … maar met 113 deelnemers hier en nog eens 54 op Facebook zou me dat net iets te veel werk opgeleverd hebben 🙂
In elk geval: hartelijk dank voor al jullie reacties!
Ik haalde het bingospel van de kinderen boven en draaide alle bolletjes eens goed door mekaar. Nummer 86 rolde eruit …
’t Hippe Huisje, van harte gefeliciteerd! Als jij me je adresgegevens doorstuurt dan komt maaksel 1D snel naar je toe.

15 gedachten aan “and the winner is …”

 1. Nou je hebt het verdient want je hebt een geweldig blog en maakt prachtige dingen. Hoop er ooit eentje te winnen 😀 voor nu gefeliciteerd aan de winnaar. Jammer voor ons weer. Liefs

 2. Oh wat jammer dat ik deze give away kans heb gemist. Maar een dikke proficiat aan de gelukkige winnaar. En tussen twee () nog een complimentje voor jou, want amateur of hoe je jezelf ook noemen wil, je maakt hartstikke mooie spullekes om blij van te worden 🙂

  Fijne zondag nog!

  Groetjes,
  Rosalie

 3. Wat fijn dat je zulke enthousiaste reacties hebt gekregen. En terecht!
  Gefeliciteerd aan de winnares!

 4. Je hebt idd een leuke blog, eigenlijk zouden wij met z'n allen een kadootje voor jou moeten maken!

Reacties zijn gesloten.