een nieuw jasje

De Dochters zeulen elke avond een warm kussentje mee naar bed, koud of niet, het wordt stilaan een gewoonte. Nu kreeg ik dat kussentje gisteren zelf even in handen … Vuil ! Ik weet niet wat ze ermee uitspookten maar het leek alsof ze er hun chocolademelkmond mee afgeveegd hadden.
Het label aan het kussen zei me dat er rogge in zit. Dus in de wasmachine steken leek me iets te riskant. Stel dat die rogge begint te kiemen … Dan maar een nieuw jasje! Want eerlijk is eerlijk : zo’n roggekussen gemaakt uit beige bio-katoen is dan wel héél ecologisch verantwoord, maar gewoon ook héél saai.

Vrolijke stoffen werden bovengehaald, bijpassende paspel en lintjes gezocht, en ziezo: nu gaan de Dochters naar bed met een fleurig warmtekussentje. 2 blije Dochters op 1 uur tijd, dat is een nòg betere deal dan vorige week!

(bloemenstof bij Stoffenspektakel – Michael Miller stof bij Bambiblauw – paspel bij Annamarieke)

24 gedachten aan “een nieuw jasje”

  1. Ja je bent er toch echt goed in hé,kussens 🙂
    Ik zou ook liever met zoiets fleurig gaan slapen dan met dat saaie beige.Wedden dat ze nooit meer hn chocomond afvegen aan het kussentje 😉

  2. Super schoontjes!
    De lintjes (die lijken me geen katoen) gaan ook gewoon – zonder brand en/of smelttoestanden – in de microgolfoven?

Reacties zijn gesloten.