multi-purpose bag

Of hoe noem je anders een tas die écht voor alles kan gaan dienen?

Ik had nog een lap jeans liggen waar ik bij God niet wist wat ermee aan te vangen. En toen die toevallig naast een zwaardere zandkleurige canvas terechtkwam die ik op de kop tikte in de koopjeshoek van Ikea, zag ik er strand en zee in. Door de kleuren, you get the picture. De donkergele paspel werd meteen een zonnestraal. Et voila, een nieuwe tas!
Eenvoudig van model, rechttoe rechtaan, met een bodem voor meer stabiliteit. En stiksels in een contrasterende gele kleur.

Ik maakte hem ook omkeerbaar. Twee tassen voor de prijs van één. ’t Is crisis voor iedereen, nietwaar?


(jeans bij Stoffenspektakel – beige en bedrukte stof bij Ikea – paspel bij Annamarieke)

18 gedachten aan “multi-purpose bag”

 1. Echt zo'n soort zak dat je best altijd in de auto liggen hebt, voor als er bv. geen dozen zijn in de Colruyt, en dan sta je daar met al je boodschappen….
  'k Vind het een héle mooie!
  Wilt ge de afmetingen niet delen? 'k zou hem willen na-apen…
  Liefs!

 2. Ook al ben je niet op vakantie, die tas geeft je alvast een "aan zee-vakantie-gevoel""… ook handig in tijden van crisis 😉 heel erg mooi, echt ik houd ook wel van dingen die bij me een fijn beeld oproepen.
  Groetjes,creazus An

 3. Prachtig gemaakt, ik ben ben helemaal weg van de jeans kant. Mooi met de gele accenten en die gele paspel!

Reacties zijn gesloten.