de audrey pouch

Het is duidelijk, ik sta momenteel in ritstasjes-modus. Ik heb de smaak flink te pakken, geloof ik. Toen ik gisteren deze blogpost zag van Ladybug & Co, viel me meteen dat gebogen ritstasje van haar op. Zo mooi en simpel van vorm, ik probeerde het meteen. Er ligt hier namelijk een kadootje klaar voor een verjaardagsfeestje, en dat heeft een verpakking nodig.

Dus zie hier : de Audrey Pouch!

Ik paste het eenvoudige patroon een beetje aan aan de lengte van de rits die ik had liggen. Voor de rest is het zo simpel als het eruit ziet, a piece of cake!

In het tasje gaan 4 paar kleurrijke sokken (met dank aan Elisanna voor het idee!) en zo is er weer een kadootje klaar. Zelfs een hele week te vroeg. Ha!

(stoffen bij Stoffenspektakel)

21 gedachten aan “de audrey pouch”

Reacties zijn gesloten.