brusselen

In de zomer trokken we naar Elsene. Het bleek een openbaring, ik blogde er hier al over. Leuke winkeltjes, gezellige eetplekken, groen, je vindt het er allemaal. Dus we gingen vorige week terug, de Husband en ik. Ook al omdat ik dringend eens naar Le Chien Vert moest, zoveel stoffen, man!
We lunchten in een gezellige en hippe néo-cantine (hoe verzinnen ze het?) en ontdekten allerlei winkeltjes. Fantastisch om gewoon wat rond te dwalen op en rond het Brugmannplein. In de zomer gaan we zeker eens terug om te aperitieven op het terras van Winery, of om een echte Amerikaanse hamburger te eten in Le Balmoral.

1.  ici, néo-cantine – Darwinstraat 35
2.  vintage items – Darwinstraat 33
3.  bonnie & jane – Darwinstraat 34
4.  winery – G. Brugmannplein 18
5.  le balmoral, milkbar – G. Brugmannplein 21
6.  claude hontoir – G. Brugmannplein 14
7.  candide, librairie – G. Brugmannplein 1
8.  les tissus du chien vert – Groene Hondstraat 2 (Molenbeek)

4 gedachten aan “brusselen”

  1. Oh ja, ik ben gék op Brussel. Ik ben opgegroeid vlakbij de grens met Vlaanderen, dus was altijd nogal Vlaams-minded, maar sinds ik vorig jaar in Brussel ben geweest, ben ik OM. Het was ZOOOOO leuk, zou morgen terug gaan!!
    Groetjes!!

  2. Eerste en vooral een complimentje graag voor je supermooie en gezellige blog, echt heel leuk om in rond te snuisteren. Ook wij zijn wild van Brussel… We gingen een keertje op B en B in Elsene en ook ons kon dit zeer erg bekoren. Weet je wat ook heel gezellig is als het mooi weer is, een vers gebakken visje gaan eten bij De Noordzee op het Kathelijneplein, echt een aanrader! Groetjes, creazusje an

Reacties zijn gesloten.