home sweet home 13

Ik was een beetje triestig.
De schilder komt twee weken lang mijn huis op stelten zetten. Twee weken. Eén week voor Kerstmis, één week erna. En dat betekent : geen grote kerstboom die voor gezelligheid zorgt in huis 🙁


Maar zonder boom de feestdagen in? No way! Dus zette ik een kleintje in de keuken, tenslotte zit ik daar toch 80% van mijn tijd. Vol kleur natuurlijk, wat hadden jullie gedacht?!(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

12 gedachten aan “home sweet home 13”

 1. Keischoon lekker vol rond boompje!
  Bezie het langs den andere kant : begin 2013 heb je een pasgeschilderde living !
  Liefs!
  PS: alvast MERCIE voor 'de geheime oproep'-respons!

 2. oh zo'n schattig boompke vol kleur!
  go girl, laat u niet op uw kop zitte door de schilder 😉
  liefs, mimi xxx

Reacties zijn gesloten.