tea-time

Een project waar ik al maaaaaaanden werk van wilde maken kwam eindelijk tot stand : een vintage-etagère. Borden bij mekaar gezocht, wat likeurglaasjes gevonden en als kers op de taart een porseleinen konijn. Helemaal in stijl voor zo’n echt Engelse high-tea, prachtig toch?

Op Vier deed Mme ZsaZsa hetzelfde, ook in Fabriek Romantiek zag ik het al eens passeren, Femme Freluches doet het en ik geloof dat zelfs Veerle Dobbelaere soms talloren aan mekaar plakt (zij noemt ze “koekie-traps”!).
In elk geval, iedereen doet het, dus huppekee : allemaal naar de kringwinkel!

18 gedachten aan “tea-time”

 1. Wat leuk! Vaak zie je een bont allegaartje van kopjes en schoteltjes, maar jij hebt een mooi en samenhangend geheel gecreëerd. Dat konijn maakt het helemaal af. Ik krijg meteen zin in een afternoon tea: scones met jam, clotted cream, cucumber sandwiches … Mmm…

 2. Heel leuk! Mijn schoonzusje gaf me er ooit eens een cadeau, ook zelfgemaakt, met allemaal 'blond Amsterdam' kopjes en schoteltjes. Heel vrolijk geheel dus!

  Lief, al dat roze met wit van jou!

 3. da's wel hot tegenwoordig 😉
  knap gedaan!
  (zelf heb k ene gekocht in de kringloop,
  zone ouderwetse, zonder zelf te moeten knutselen 😉
  liefs, mimi xxx

 4. Hier staan de bordjes ook al klaar. Moet er ook nog aan beginnen. Maar jij hebt wel super bordjes gevonden. Echt mooi. Ik was nog aan het denken om in de glaasje figuurtjes te kleven. Maar de geschikte vinden is weer een ander paar mouwen. Groetjes

 5. Leuk zeg met die likeur glaasjes had ik het nog niet eerder gezien!
  wat voor lijm gebruik jij ervoor?

  groetjes, tineke

  1. Ik gebruik Fix-All transparant (Hubo, Gamma, Brico, …), zo zie je de lijm onder de glaasjes het minst. Let er wel op dat de soort geschikt is voor het lijmen van porselein en glas.

 6. Wat tof gemaakt! En met die likeur glaasjes is het echt origineel! Want ik heb ze eigenlijk alleen nog maar met andere thee- / koffiekopjes gezien 🙂

Reacties zijn gesloten.