zo geknipte ritszakjes

Ik ben helemaal in de ban van Zo Geknipt. Na het mandje krokantje maakte ik twee ritszakjes voor aankomende verjaardagsfeestjes. Dochter 1 koos de hondjes voor Elien, Dochter 2 ging voor kabouters voor Malin. We vulden ze met badkamerspulletjes.

De ritszakjes zijn volledig gemaakt volgens de regels van de kunst, met perfect ingezette ritsen, een voering natuurlijk, en een polsbandje. Ik volgde de super-duidelijke handleiding minutieus (en ja, Sofie, ik speldde eerst zelfs àlles aan elkaar, dankzij jou!) want ik wilde ze echt deftig afwerken.
En dat is gelukt, ze zijn perfect. Waarop de Dochters : “Waarom maak je nooit zoiets voor òns??”
Tja.
(blauwe stof bij Pauli – kabouter- en stippenstof bij Stoffenspektakel – hondjesstof bij Annamarieke)

16 gedachten over “zo geknipte ritszakjes”

  1. Ik ben ook in de ban van om te beginnen die 'knikkerzakjes'. Ik vind ze zo tof en ze zijn eigelijk rapper klaar dan een standaard ritszakje.
    Binnenkort een ander projectje uit het boek proeberen.
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *