mandje krokantje

Het verscheen hier en daar al in blogland : het mandje krokantje uit Zo Geknipt.

Ik dacht dat het ook wel kon dienen om te vullen met lekkers voor de verjaardag van opa. Want inspiratie voor opa-kadootjes komt bij mij niet zomaar aanvliegen. De clichés wil ik liever vermijden, sokken, dassen, pantoffels en hemden heeft hij genoeg.
Dus werd het dit.

(stoffen bij Pauli)

28 gedachten over “mandje krokantje”

  1. Dat wordt een fijn cadeau, zal zeker in de smaak vallen! (Tis nogal duwen en trekken hé, om die knoop aan dat mandje te naaien? Allé, bij mij toch, ik heb het ferm gevoeld met die dikke lagen)

    1. In Leuven bij De Banier. Ik denk dat elke degelijke knutselwinkel dat wel verkoopt. Ik kocht – voor ik het boek had – vellen knutselrubber in de Zeeman maar die zijn te klein. Je kan ze (volgens Missy-N) wel aan mekaar gaan plakken met tape, en dat zie je uiteindelijk niet maar je voelt het wel. Dus best grote vellen in huis halen!

  2. ja, vind het ook heel moeilijk om iets te bedenken voor het swapgedeelte. en mijn partner had een zeer beperkte beschrijving gegeven en is blogloos, dus kan niet gaan neuzen om te zien wat voor iemand ze is en wat haar stijl is. miss een mailtje sturen voor wat meer info…. nu eerst nog enkele andere zaken afwerken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *