mandje krokantje

Het verscheen hier en daar al in blogland : het mandje krokantje uit Zo Geknipt.

Ik dacht dat het ook wel kon dienen om te vullen met lekkers voor de verjaardag van opa. Want inspiratie voor opa-kadootjes komt bij mij niet zomaar aanvliegen. De clichés wil ik liever vermijden, sokken, dassen, pantoffels en hemden heeft hij genoeg.
Dus werd het dit.

(stoffen bij Pauli)

28 gedachten aan “mandje krokantje”

  1. Oh goed idee om het als kadoomandje te gebruiken! En erg leuk met gewone knoop ipv drukknoop! Hier staat hij ook nog op het to do lijstje 🙂

  2. oooo wat een leuk idee! heb hier hetzelfde rode stofje liggen, maar dat moet dienen voor een bakfietskussen

  3. Dat wordt een fijn cadeau, zal zeker in de smaak vallen! (Tis nogal duwen en trekken hé, om die knoop aan dat mandje te naaien? Allé, bij mij toch, ik heb het ferm gevoeld met die dikke lagen)

    1. Ja, hier ook, en ik had geen keuze wegens gebrek aan drukknopen en toebehoren. En toch denk ik dat ik volgende keer iets dikker rubber probeer, ik vind het mandje nu nogal flexibel.

  4. Ik heb net het boek en viel ook als een blok voor dit mooie mandje. Ik moet dringend eens op zoek naar die versteviging. Wat gebruikte je? Waar haal je het?

    1. In Leuven bij De Banier. Ik denk dat elke degelijke knutselwinkel dat wel verkoopt. Ik kocht – voor ik het boek had – vellen knutselrubber in de Zeeman maar die zijn te klein. Je kan ze (volgens Missy-N) wel aan mekaar gaan plakken met tape, en dat zie je uiteindelijk niet maar je voelt het wel. Dus best grote vellen in huis halen!

  5. Wat een prachtig exemplaar ! Dat mandje krokantje wil ik hier zeker ook nog gaan maken ! Staat bovenaan op mijn to-do-lijstje !

  6. ja, vind het ook heel moeilijk om iets te bedenken voor het swapgedeelte. en mijn partner had een zeer beperkte beschrijving gegeven en is blogloos, dus kan niet gaan neuzen om te zien wat voor iemand ze is en wat haar stijl is. miss een mailtje sturen voor wat meer info…. nu eerst nog enkele andere zaken afwerken 🙂

Reacties zijn gesloten.