home sweet home 12

De zithoek zit al in wintermodus, hoewel het strikt gezien nog maar herfst is. Door de donkerbruine muur wordt het er in deze tijd van het jaar nooit écht licht. Gezellig, dat wel, en de kaarsen doen hun werk. Maar toch wordt die muur binnenkort overschilderd, alleen ben ik er nog niet uit welke kleur dat dan moet worden. Suggesties? Iemand?
Kleine “eilandjes” moeten voorbije vakanties levend houden, ik ben altijd bang dat ik het gevoel dat ik daar had vergeet. Dus knipoogt de dikke Buddha soms naar mij (echt waar), open ik het handbeschilderd zeepdoosje alleen maar voor de geur, en haal ik de Marokkaanse schaal van de muur voor een stapel hotdog-broodjes.

En zo gaat de winter ook wel weer voorbij.
(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

22 gedachten over “home sweet home 12”

 1. Ik zou de muur zo laten, hij heeft een prachtkleur, maar ik zou het plafond superlichtgrijs schilderen, zo de kleur van de voegen op de vloer, maar net ietske lichter.
  Prachtige foto van het kroost ! (schoon kroost ook hé)
  Liefs!

 2. Leuk zo binnenkijken!
  Prachtige kinderen!!!!
  Qua kleuradvies zal je aan mij niet veel hebben, ik wil altijd alles wit. Voor mij brengt dat rust…Tip om het plafond lichtgrijs te schilderen vind ik een super idee, of zelfs ook wit…Wij hebben de houten vloer wit geschilderd en wit houten plafond, witte muren…chocolade zetel, een oude eiken kloostertafel en witte stoelen met bruine kussentjes..en ik heb vandaag een hele nieuwe lading kerstballen gekocht in..juist WIT. ;-)))

 3. Wow prachtige kids!
  Ik ben nogal fan van limoengroen, al moet ik toegeven dat ik het tot nu toe zelf nog niet aangedurft heb om mijn eigen muren groen te zetten, het is hier dezelfde kleur als bij jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *