in de keuken van elisanna

Ja, daar mocht ik zitten vorige donderdag.
Samen met 5 andere madammen kregen we stap voor stap uitgelegd hoe de Elisanna Clutch in elkaar te stikken. Gewapend met stof, schaar en allerhande fournituren gingen we aan de slag. En dat ik er dan tòch nog in geslaagd ben het één en ander te moeten lostornen … Wie mij kent weet dat : ik doe soms mijn goesting. Zelfs al krijg ik goede raad. En dikwijls komt dat wel goed, zo mijn eigen goesting doen. Ik noem dat “mijne feeling”. Maar soms loopt dat verkeerd. Zoals in de keuken van Elisanna.

Enfin, we hebben veel gelachen daar. Hoe plezant dat toch kan zijn, zo zeven vreemden die een avond lang naar hetzelfde toewerken. Verbazend eigenlijk. En veel later dan gepland raakten we alle zes klaar met onze clutch. Met een grote smile op ons gezicht.
Bedankt, Elisanna!

(bloemenstof bij Stoffenspektakel – groene stof bij Pauli – paspel bij Hexagoon)

17 gedachten aan “in de keuken van elisanna”

  1. By the way , vroeger reageerde ik onder 'CarlaK en Marte' maar ik ben overgestapt op Google+ om meer fotocapaciteit te hebben, en nu ben ik precies iemand anders…

Reacties zijn gesloten.