even tijd voor reclame

Second hand things for first class people.

Met deze fantastische baseline trok Femme Freluches mijn aandacht. Nele maakt leuke spullen van kringloopschatten, helemaal mijn ding dus! Oorbellen en ringen van oude (of nieuwe) stofjes, oude prenten in vintagekaders, broches van houten memokaartjes, applicaties… you name it. Helemaal volgens de trend van de tijd : consuminderen, recycleren, heruitvinden.
Op een homesale kocht ik oorbellen, broches voor de Dochters en een applicatie die op een dag een zelfgemaakte (ofcourse!) rok zal sieren.

Femme Freluches geeft ook workshops (zelfs voor kinderen!) en staat dit weekend op Let’s LousART in Gent, volgend weekend op Pret-à-Marché in Eeklo. Niet bij mijn deur maar misschien wel bij de jouwe. Doe haar de groeten!

4 gedachten aan “even tijd voor reclame”

  1. haar oorbellen zijn super! en ze is ook nog eens een top collega 😉

Reacties zijn gesloten.