granny-pillow

Dat ik kussen-verslaafd ben wisten jullie al.
Dat ik mijn eerste haakstappen had gezet misschien ook.
Maar dat die twee zopas verenigd werden, dàt had ik nog niet verteld.
Ziehier, mijn eerste granny-kussen! Niet perfect, maar dat moet ook niet, ik vind het meer dan oké!

(ps @ Tine : al een stukje van jouw stofje!)

22 gedachten aan “granny-pillow”

  1. Wat een mooi werkje weer! IK HEB JE GENOMINEERD VOOR DE LIEBSTER BLOG AWARD. Neem eens een kijkje op mijn blog voor de spelregels…Veel succes nog!

  2. Ik begrijp je zeer goed! Mijn gevoel was precies hetzelfde toen ik het las maar dit is de eerste keer dat zoiets me overkomt en dacht dat het normaal was in blogland. Bedankt voor je asertiviteit, ik weet nu wat zelf gedaan de volgende keer dat hij langskomt…!

  3. perfect moet dat ook allemaal niet zijn (dat is alleen voor dingen die in't fabriek gemaakt worden – en dan nog) Ik vind je eerste gehaakte kussen supertof. Eéntje om mee te "stoefen" in je zetel! Smaakt naar meer …

Reacties zijn gesloten.