count your blessings 14

Deze week werd ik content van …
… ovenverse cakejes,

… een nieuwe naaidoos die De Husband stiekem meebracht uit Utrecht,

… lapswap-Kris-post,

… en mijn mega-coole Kerstbroche (zie je hem?) die nog even staat te wachten tot de Sint terug naar Spanje is!

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de volledige lijst deelnemers.

12 gedachten aan “count your blessings 14”

  1. Ik kan niet wachten tot die Meneer Lastpak Sinterklaas weg is…dan ga ik helemaal los in kerstsfeer scheppen !!! en als ik het goed bekijk op de kalender laat ik hem 1 dec komen en zet ik 2 dec mijn kerstboom! Rocking around the x-mas tree, lalalala…

  2. Ik ging even een kijkje nemen in je instagram. ZO een geweldige foto's!!Heb je die zelf gemaakt? Mss domme vraag? Ik heb helemaal nog geen kaas gegeten van instagram. Broer zei dat het een applicatie was die enkel op smartphone werkt. Klopt dat, of kan je dat ook anders gebruiken?

    1. Dat is idd een app voor smartphones. Zelf gebruik ik al een hele tijd Hipstamatic, een soortgelijke app die ook compatibel is met Instagram online, vandaar mijn account daar. Leuke foto's hè, en je moet er helemaal niet voor kunnen fotograferen : gewoon lens- en filmtype kiezen, eventueel een soort flits, en hopla : foto's in retrostijl, of wat je maar wil! Voor mijn blog fotografeer ik wel "normaal", behalve dan voor mijn zogenaamde hotspots (onder mijn banner).

Reacties zijn gesloten.