vintagekussens

Ik wilde iets maken waarvan ik zeker ben dat het altijd lukt.
En wat maak ik dan? Juist. Kussens.
Mijn instant-succes-ritueel, mijn omniumverzekering op mijn zelfvertrouwen.
Ik maak ze vaak en veel. Meestal volgens dezelfde simpele methode en zonder rits, geen poespas, geen paspel, niks. Alleen een vintage lintje aan een hoekje. En dan doe ik wat ik het liefste doe : stoffen combineren. 
Deze keer moest het Londens gordijn eraan geloven, samen met dat ander stofje dat ik daar vond, nog een restje herfstjurk en een laken uit de kringloop. Dat laken was zo stijf, het leek wel karton! 

En zo zijn we weer drie vintagekussens rijker. Helemaal in herfstsfeer! Inclusief onderbelichte foto’s …

24 gedachten aan “vintagekussens”

 1. Ik heb ook last van mijn foto's zal eens wat tips moeten vragen aan een kenner šŸ™‚
  Bij u is het nog best goed gelukt hoor die foto', en je kussens zijn zoals altijd de max, ik ben fan.

 2. Aha, je specialiteit! Ik vind ze super, maar waar blijf jij ze voor gebruiken?
  By the way…ik vond die jacob broek helemaal niet zo makkelijk! En gabardine is ook precies karton zeg…ben er nu net helemaal mee klaar, wachten tot het model uit school komt zodat ze het aankan… Hoop dat mijn foto's niet onder of over belicht zijn straks, maar eigenlijk ken ik er niks van, ik kijk gewoon wat ik de mooiste foto vind..;blablabla…wat een lang verhaal hier weer. Ik stop maar eens.

  1. De Jacob voor onze Jakob is nog altijd niet klaar, ik heb precies wat schrik nu om hem weer te klein/groot te maken … En ja, gabardine, dat is nogal stevige stof hĆØ?! Ik ben wel benieuwd!

 3. Hoi! Wat leuk dat je Ć©Ć©n van mijn retrostofjes hebt mogen ontvangen (en er blij mee bent :)) uit de lapswap van Kris. Ben super nieuwsgierig wat je ervan gaan maken.

  Fijn weekend! groetjes, Rosalie

Reacties zijn gesloten.