count your blessings 11

Deze week werd ik content van …
… een vriendin op bezoek met lekkers en leesvoer uit Nederland,

… met leerlingen het Hageland ontdekken op een warme herfstdag,

… een paar heerlijke daagjes Utrecht in goed gezelschap,

… en het herontdekken van deze filmmuziek!

Meer blessings zien? Kijk bij Anki voor de volledige lijst deelnemers.

6 gedachten aan “count your blessings 11”

  1. Hihi de Allerhande, die neem ik ook altijd mee. (alleen woon ik in NL dus is het wat gemakkelijker om er aan te geraken). Wauw! Jij luistert ook de muziek van Yann Tiersen uit de film Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain. Dat is echt mijn meest favoriete film ever! Via deze film heb ik ook de muziek van Yann Tiersen leren kennen en ben nu echt wel fan. Moet wel zeggen dat ik deze film muziek wel het aller- aller mooist vind!

Reacties zijn gesloten.