ehbo

Ik was er slecht van. En ik niet alleen. Blijkbaar is 40 worden toch iets onoverkomelijk in het hoofd van veel vrouwen. Een collega schreef me :

“We moeten daar niet onnozel over doen, het leven begint niét op veertig.” 

Daar moest ik zo mee lachen dat ik het plots helemaal niet erg meer vond. Hij heeft gelijk natuurlijk. En tenslotte is làchen de enige manier om niet ouder te worden, denk ik.

Ondertussen ben ik veertig-en-een-half, en hélemaal in de positie om verse 40-jarigen op te beuren! Toen ik bij Jozefien dit fantastisch idee zag passeren, wist ik onmiddellijk dat het de verpakking zou worden voor een klein ludiek kadootje : de Eerste Hulp Bij Ouderdomskwalen-kit!
Lachen, Joke, ’t is allemaal zo erg niet!
(stoffen bij Pauli)

29 gedachten aan “ehbo”

 1. Hilarisch, en dat cadeautje = super!
  By the way, als 40-plusser kan ik je verzekeren:
  het is ne schone leeftijd, en ik hou van het motto "the best is yet to come"
  Liefs!

 2. Luister eens naar de tekst van Pitbull en Marc Anthony( let it rain over me)…daar zingt Mr 305 het volgende : " 40 is the new 30"…
  En bekijk ook het clipje eens op you tube…lachen met Marc Anthony, die vent heeft buikkrampen volgens mij in dat liedje…
  En nu ben ik snel weg…italiaanse les!!!
  Groeten van een dertiger (hahahahaaa)

 3. 🙂 Toen een collega 40 werd hebben wij voor de grap een tandendoos en van die tabletten gegeven voor een kuntgebit, leesbrilletjes en dergelijke onzin, deze is ook wel leuk.
  Ondertussen ben ik in het bezit van twee vieren. Tot nu voel ik in mijn hoofd geen verschil tussen een 3 of een 4, de buitenkant die zie je zelf niet zo, en mijn omgeving kan volgens mij goed liegen 🙂

 4. SUPER!! Wat een fijn kadootje! Dit ideetje wil ik wel eens stelen als dat mag ;-)?? Heb je eventueel wat richtlijnen voor het maken? Afmetingen ofzo?
  Dankjewel hé!!

  1. Ja, Jozefien, doe maar, graag! Ik heb 3x geprobeerd om dat met onzichtbare naden te maken (zoals de jouwe) maar mijn logisch verstand rijkt zo ver niet ;-). Er was telkens iets mis : binnenstebuiten, achterstevoren, … Uiteindelijk heb ik de naden zichtbaar gestikt voor het zakgedeelte, ik snapte er niks meer van en de frustratie stond al achter de hoek klaar. Dus een tutorial zou geweldig zijn. (In't vervolg moet ik dat maar gewoon durven vragen eigenlijk)

 5. wat een leuk idee! wordt zelf heel binnekort 30 en weet nog altijd niet of ik dat nu zo erg vind of niet. maar met zo een leuk cadeautje zou het al een pak minder erg zijn 🙂

 6. Hihi, heel leuk idee… en ik kan me best inbeelden dat jij er geen probleem van maakt om 40 1/2 te zijn. Met jouw spirit en creativiteit ben jij die 40 perfect meester!

 7. Wat een supercadeau!!! Is eentje om te onthouden 😉 En eerlijk waar, als ik jouw stijl zie, dan ben ik er zeker van dat jij gewoon jong blijft 😉

Reacties zijn gesloten.