home sweet home 8

Voorlopig slapen de Dochters nog samen op één kamer. Lang gaan ze dat niet meer volhouden, ze worden ouder en willen graag hun eigen plekje. Begrijpelijk.

De kamer die ze delen hangt voor de helft weer vol met vintage-behang. Ja, ik weet het, zoals ook in die andere kamers hier thuis … Ik kan er niks aan doen, het is sterker dan mezelf. Dit behang komt nu eens niet uit Gent, maar uit een klein dorpswinkeltje in de buurt dat van boven tot onder vol stak met muffe rollen behang. Geweldig.

De boom hierboven laat trouwens alle restjes van die andere behangpapieren zien, ze combineren nog mooi ook! En de communiejurk van Dochter 2 hangt gewoon maar wat te pronken aan een kapstok, ze draagt hem bijna nooit wegens te delicaat, spijtig eigenlijk want hij is prachtig. Zoals alles wat Cindy maakt trouwens …

(Meer gluren bij de buren ? Kijk voor de volledige lijst met deelnemers bij Barbara.)

15 gedachten aan “home sweet home 8”

  1. Heel leuke kamer. Pure nostalgie… Het behangpapier lijkt sterk op wat ikzelf in mijn kamer had toen ik klein was. Adres van het winkeltje er misschien bijzetten? 🙂

  2. Waauw, jouw kamers kunnen één voor één recht de interieurboekjes in! Ik ben hier zo jaloers op! Echt prachtig. Als je het onderwijs beu bent vind je zo een job als interieurvormgeefster!

  3. waw!!! Alles is gewoon zoooo mooi!!! Je kamer, je behangpapier, je boom op de muur, je communiekleedje, … Ik begin hier serieus te denken om niet meer te schilderen, maar vanaf nu gewoon te behangen!!!

Reacties zijn gesloten.